Etusivu Foorumi Uutiset Vinkit Galleria Kortit Linkit Info
 

Valokuvanäyttelyitä

Galleria-näyttelyt ovat ilmaisia. Museoihin on pääsymaksu, mutta moniin museoihin on vapaa pääsy tiettynä päivänä ilta-aikaan - tosin erikoisnäyttelyihin joutuu yleensä aina maksamaan.

Paikkakunta: A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Å Ä Ö

- Helsingissä

Matti Häyrynen: Vapaa pudotus - tanssikuvia ja mielikuvia
Kuva: Matti Häyrynen13.4.2014 asti

Näyttely tuo esille valokuvan keinoin nykytanssin liikettä, ilmaisua ja tanssin estetiikkaa. Mukana on kuvia tanssiteoksista, näytöksistä sekä henkilökuvia tanssijoista.

Osa kuvista on nykytanssiryhmä Off Balancen esittämästä Vapaa pudotus-tanssiteoksesta, joka esitetään Stoassa järjestettävällä 3.4. – 13.4. 2014 ApinaFest-nykytanssifestivaalilla.

Matti Häyrynen on valokuvannut tanssia 1970-luvulta lähtien.

Stoa, Parvigalleria
Turunlinnantie 1, Itäkeskus, Helsinki


Helsinki Photography Biennial 2014
Ecological Fallacy: Braco Dimitrijević, Daniel G. Andújar, Oliver Ressler, Tomislav Gotovac
27.4.2014 asti

Helsinki Photography Biennial on joka toinen vuosi järjestettävä, valokuvaan ja liikkuvaan kuvaan keskittyvä nykytaiteen tapahtumien sarja, jonka tänä vuonna tuottavat Valokuvataiteilijoiden Liitto ja Valokuvagalleria Hippolyte yhteistyössä Suomen valokuvataiteen museon kanssa.

Biennaalin teemana ovat tällä kertaa ekologisiin kysymyksiin liittyvät syy- ja seuraussuhteet. Tapahtuman on kuratoinut istanbulilainen kuraattori ja muotoilija Başak Şenova yhdessä hyrynsalmelaisen Mustarinda-seuran ja zagrebilaisen Branko Franceschin kanssa.

Osana Ecological Fallacy kokonaisuutta Senova on kuratoinut yhdessä Branko Franceschin kanssa Valokuvagalleria Hippolyteen näyttelyn, joka keskittyy ideologiseen kritiikkiin ja kulttuurikritiikkiin.

Ecological Fallacy -näyttelyissä on esillä yhteensä 19 projektia taiteilijoilta ympäri maailman. Näyttelyissä etsitään taiteellisia lähestymistapoja, joiden avulla voi tuottaa ja käsitellä ympäristöä koskevaa tietoa sekä sen vääristymiin sisältyviä kriittisiä, yhteiskunnallisia ja kulttuurisia puhetapoja. Muita HPB14-näyttelypaikkoja ovat Suomen valokuvataiteen museo, L3-makasiinirakennus Jätkäsaaressa, Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskuksen Galleria U ja Helsingin yliopiston pääkirjasto (Kaisa-talo).

Valokuvagalleria Hippolyte
Yrjönkatu 8–10 (sisäpiha), Helsinki
ti-pe 12-17, la-su 12-16


Jussi Aalto: Arvon mekin ansaitsemme
Kuva: Jussi Aalto30.4.2014 asti

Jussi Aallon valokuvanäyttely on kunnianosoitus ihan tavallisille suomalaisille ihmisille, jotka elävät elämäänsä kaikessa rauhassa sen kummempaa dramatiikkaa tavoittelematta.

Tavallisten ihmisten kuvia ei usein nähdä julkisuudessa eikä heitä juurikaan kuvata kunnianhimoisemmin. Näkyvyyttä saavat julkkikset, taiteilijat ja muut ihmiset, joiden elämä on täynnä dramatiikkaa. Valokuvataiteilijatkin tuntuvat kuvaavan mielummin marginaali-ihmisiä kuin suureen enemmistöön lukeutuvien tavallisten ihmisten elämää.

Jussi Aalto on kuvannut tavallisia ihmisiä vuoden 2012 heinäkuusta alkaen lähes 40 paikkakunnalla Suomessa. Kuvia on kertynyt noin 300 ja ihmisiä ryhmäkuvien ihmiset mukaanlukien runsaat 400.

Luova.fi Galleria
Suvilahdenkatu 10 A, 5. krs., Helsinki
ma-pe 11-18


Kari Saaristo - Heikki Simpura - Leo Vuorinen: Kaukainen huhtikuun sade - Impressioita Saima Harmajan runoihin
30.4.2014 asti

Kari Saaristo - Heikki Simpura - Leo Vuorinen: Kaukainen huhtikuun sade - Impressioita Saima Harmajan runoihinValokuvanäyttelyn keskeisenä ajatuksena on ollut löytää Saima Harmajan runoista impressionomaisia valokuvallisia tunnelmia. Runoilijan läheinen suhde Lohjanjärveen on ollut kuvaajien kantavana teemana.

Kaikki kuvat on otettu vuoden 2013 aikana. Valokuvat ovat työryhmän yhdessä valitsemia, ketään ei ole nimetty yksittäisen teoksen kuvaajaksi.

Töölön kirjasto
Topeliuksenkatu 6, Helsinki
ma-to 9-12, pe 9-18, la ja su 10-16


Chaplin kuvissa
Chaplin kuvissa -näyttely13.7.2014 asti

Chaplin kuvissa -näyttely kertoo valokuvin ja elokuvakatkelmin myyttisen taiteilijan urasta ja elämästä. Näyttelyn kautta katsoja pääsee kurkistamaan Chaplin-elokuvien kuvaustilanteisiin ja lavasteiden taakse.

Näyttely lähestyy Chaplinin uraa eri teemoin pikku kulkurin alkuvaiheista äänielokuvaan.

Chaplin on inspiroinut myös lukemattomia muita taiteilijoita, joista näyttelyssä mukana ovat mm. Fernand Legér ja Robert Capa. Myös meillä Chaplin-ilmiö on ollut vahva, mistä näyttelyn suomalaiset elokuvajulisteet, lehdet ja valokuvat kertovat.

Näyttely järjestetään Chaplin Associationin tuella yhdessä Cineteca di Bolognan Chaplin-projektin ja MK2:n kanssa. Näyttelyn kuraattori on Sam Stourdzé.

Helsingin taidemuseo Tennispalatsi
Salomonkatu 15, Helsinki
ti-su klo 11-19
10 €/8 €


ECOLOGICAL FALLACY - VIRHEPÄÄTELMÄ HPB14 (Helsinki Photography Biennial) Kuva: Barbaros Kayan.27.7.2014 asti

Helsinki Photography Biennial on joka toinen vuosi järjestettävä, valokuvaan ja liikkuvaan kuvaan keskittyvä nykytaiteen tapahtumien sarja, jonka tänä vuonna tuottavat Valokuvataiteilijoiden Liitto ja Valokuvagalleria Hippolyte yhteistyössä Suomen valokuvataiteen museon kanssa.

Biennaalin teemana ovat tällä kertaa ekologisiin kysymyksiin liittyvät syy- ja seuraussuhteet. Tapahtuman on kuratoinut istanbulilainen kuraattori ja muotoilija Başak Şenova yhdessä hyrynsalmelaisen Mustarinda-seuran ja zagrebilaisen Branko Franceschin kanssa.

Valokuvabiennaalin 2014 päänäyttelynä nähdään Basak Senovan kuratoima Ecological Fallacy (suom. Ekologinen virhepäätelmä). Fallacy on tilastotieteen termi, joka tarkoittaa ajattelussa tapahtuvaa virhettä.

Ecological Fallacy näyttelyn taiteilijat ovat Valokuvataiteen museossa: Ali Cherri, Daniel G. Andújar, Hana Miletic, Jawad Al Malhi, Jesper Just, Mary McIntyre, Olof Jarlbro, Raqs Media Collective, Serkan Taycan, Willie Doherty ja Société Réaliste.

Ecological Fallacy -näyttelyissä on esillä yhteensä 19 projektia taiteilijoilta ympäri maailman. Näyttelyissä etsitään taiteellisia lähestymistapoja, joiden avulla voi tuottaa ja käsitellä ympäristöä koskevaa tietoa sekä sen vääristymiin sisältyviä kriittisiä, yhteiskunnallisia ja kulttuurisia puhetapoja. Muita HPB14-näyttelypaikkoja ovat Valokuvagalleria Hippolyte, L3-makasiinirakennus Jätkäsaaressa, Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskuksen Galleria U ja Helsingin yliopiston pääkirjasto (Kaisa-talo).

Kuva yllä: Barbaros Kayan.

Objects on Oil / Mustarinda
Kuva: Jussi Kivi.27.7.2014 asti

Valokuvataiteen museon näyttelytilassa nähdään myös Mustarinda-seuran työstämä kokonaisuus Objects on Oil. Mustarinda-seura on syventänyt ekologisiin kysymyksiin keskittyvää teemaa ja käsittelee näyttelyssä luontokuvamme ja -suhteemme muutosta arkistojen, arkkitehtuurin, metsän ja energian näkökulmista.

Jenna Sutela, Martti Kalliala, Karoliina Lummaa, Paavo Järvensivu, Guy Ben-Ner, Ilkka Halso, Anna-Kaisa Rastenberger, Sofia Lahti.

Biennaalin yhteydessä julkistetaan Ecological fallacy -julkaisu, joka on osa Mustarindan julkaisusarjaa.

Suomen valokuvataiteen museo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.


Rasvaletti
Aarne Lehto / Helsingin kaupunginmuseo.
30.11.2014 asti

Helsingin kaupunginmuseon Rasvaletti-valokuvanäyttely Hakasalmen huvilassa vie 1950-luvun Helsinkiin. Kuvista tulvii mieleen muistoja: maitokaupat ja nailonsukat, Brylcreem ja nahkatakit, olympialaiset ja Armi Kuusela, Kilta-astiat ja kodinkoneuutuudet, rock, rillumarei ja Monrepos.

Sotavuosia seurannut jälleenrakentaminen vaati paljon raskasta teollisuustyötä, mutta sen rinnalla kehittyivät kauppa ja hyvinvointiyhteiskunnan palvelut.

Elintaso nousi ja toi ihmisten ulottuville uusia kulutustavaroita. Vapaa-ajan viettoon omaksuttiin uusia tapoja ja nuorisokulttuuri nousi näkyväksi ilmiöksi.

Näyttelyn valokuvat on valittu kaupunginmuseon omasta kuva-arkistosta. Mukaan on koottu myös helsinkiläisten muistoja ja albumikuvia. Yksi Hakasalmen huvilan huoneista on sisustettu 1950-luvun kampaamoksi.

Näyttelyn yhteydessä julkaistava Rasvaletti-kirja tarjoaa näyttelyä laajemman valikoiman kuvia 1950-luvun Helsingistä sekä samalla katsauksen aikakauden oloihin ja elämänmenoon.

Hakasalmen huvila
Mannerheimintie 13b, Helsinki
ti-su klo 11-17, to klo 11-19
Hakasalmen huvilaan, kuten kaikkiin Helsingin kaupunginmuseon kohteisiin, on vapaa pääsy

-Imatralla

Imatra - Vuoksen kauppala 1957: Eino Mäkisen kuvien kertomana
Kuva: Eino Mäkinen.7.12.2014 asti

Vuonna 1958 Imatra juhli 10. vuottaan kauppalana. Juhlan kunniaksi kauppalanhallitus tilasi valtakunnallisesti tunnetulta valokuvaajalta Eino Mäkiseltä kuvateoksen kauppalasta. Näyttelyssä on lähes 90 Mäkisen teosta varten ottamaa valokuvaa ympäri Imatraa. Myös henkilö kuvien takana tulee tutuksi.

Imatran kaupunginmuseo
Kulttuuritalo Virta, Virastokatu 1, Imatra
ma-pe 9-19, la 10-15
kesäkuu-elokuu: ma-to 10-19, pe 10-16, aattoina 10-15

-Jyväskylässä

David Muth: Preface
Kuva: David Muth.4.5.2014 asti

PREFACE sisältää kaksi kokonaisuutta. Settings-sarjan teokset ovat suuria nelivärivedoksia joissa kuvataan ihmisen elinympäristöä tyhjänä, poissaolevien toimijoiden jälkien täyttämänä tilana. Toisissa teoksissa sommitellaan kulttuuristen sisältöjen kaikuja, ja niiden vaikutuksia identiteettiin. Toisissa lomittuvat keskenään keskustelevat merkitykset ja niiden kerrostumat. Näyttelyn toisen osan muodostaa Turussa toteutettu videoteos Christmas Piece, jossa liikkumaton kamera taltioi installaation kaltaisen jouluisen moniulotteisen tilanteen.

David Muth on taiteilija, muusikko ja ohjelmoija. Muth asuu ja työskentelee Lontoossa, Salzburgissa ja Turussa. Taiteellisessa työskentelyssään hän yhdistelee käsitteellisiä ja kokeellisia lähestymistapoja.

Galleria Ratamo
Veturitallinkatu 6, Jyväskylä
ti-su 11-18

-Kotkassa

Mustavalkoinen Tallinna
Mustavalkoinen Tallinna -näyttely29.3.2014 asti

Noin 35 vuotta sitten Kotkan ystävyyskaupungista saapui lähetys, joka sisälsi 45 valokuvakollaasia. Mustavalkoiset kuvat kertovat Tallinnasta ja sen arjesta tuon ajan tyyliin propagandistisesti. Näyttely ei, syystä tai toisesta, koskaan ollut esillä missään.

Kotkan valokuvakeskus
Vuorelankulma 2, Kotka
ti-pe 12-18, la-su 12-16

-Kuopiossa

Ville Wikstedt - HIDDEN PERSONALITY
Kuv: Ville Wikstedt.20.4.2014 asti

HIDDEN PERSONALITY käsittää kuusi erillistä kuvasarjaa, joiden teemat pohjautuvat maahanmuuton ja kulttuurien sopeuttamisen kanssa työskentelevän kulttuuriantropologin kanssa käytyihin keskusteluihin ja sieltä nousseisiin kipupisteisiin.

Kati Leinonen - ELÄMÄT
Kuv: Ville Wikstedt.20.4.2014 asti

Näyttely koostuu kahdesta osasta, joista ensimmäinen käsittelee vanhuutta ja elämän rajallisuutta. Toinen osa koostuu muotokuvatutkielmista, jotka sisältävät niin historiallisia kuin kulttuurillisiä ja uskonnollisia viitteitä.

Kuvat on toteutettu märkälevytekniikalla, joka on peräisin 1800-luvulta.

Leinonen on opiskellut valokuvausta London College of Printingissä ja audiovisuaalista mediakulttuuria Lapin yliopistossa, jonne hän tekee parhaillaan taiteellista väitöskirjaa.

VB-valokuvakeskus
Kuninkaankatu 14-16, Kuopio
ke 11-19, to ja pe 11-17, la-su 11-15
7/6€

-Lappeenrannassa

Krister Löfroth: Anti-Gravity Women
5.4.2014 asti

Tarja Riikonen: Voimauttavia valokuvia
5.4.2014 asti

Kaakkois-Suomen valokuvakeskus ry
Snellmaninkatu 13 A (käynti pihan puolelta), Lappeenranta
ti-pe 11-18, la 11-15, arkiaattoina 11-16

-Lapualla

WILDLIFE
Kuva: Noel Marry.6.4.2014 asti

Wildlife-valokuvanäyttelyn ovat tuottaneet Lakeuden Luontokuvaajat ja Mid Louth Camera Club, Co Louth, Irlannista, yhteistyössä Kulttuurinen huolenpito-hankkeen kanssa.

Yhteensä 80 luontokuvan kokonaisuus, Landscape & Wildlife, on ollut esillä Droghedassa Irlannissa vuosi sitten ja Landscape-osa Pohjanmaan Valokuvakeskuksessa viime vuoden maaliskuussa. Nyt esillä oleva näyttely esittelee Wildlife-osan, jossa on mukana 41 kuvaa.

Kuva: Noel Marry.

Pohjanmaan valokuvakeskus
Vanhan Paukun Kulttuurikeskus, Lapua
ma-pe 11-19, la-su 11-15

-Mikkelissä

Anni Löppönen - Diminishing
Kuva: Anni Löppönen.6.4.2014 asti

Valokuvataiteilija Anni Löppösen (s. 1981) uusinta tuotantoa on esillä laajassa yksityisnäyttelyllässä Mikkelin taidemuseossa.

Teoksissaan Löppönen pohtii sitä, miten ihminen jatkuvassa muutoksessa vähentyy ja alkaa etsiä jotain itselle tärkeää ja tuttua kaikkialta. Kun kaikki on liikettä, kuinka kuvata valokuvalla sitä mikä on muistamisen arvoista ja jääkö sekin kangastuksenomaiseksi, haileaksi?

Kysymys ja kokemus oman identiteetin eksymisestä jatkuviin muuttuviin tiloihin ja tukeutumisen mahdottomuus siihen mikä on pysyvää koska sitä ei enää ole ovat näyttelyn keskeisiä aiheita.

Mikkelin taidemuseo
Ristimäenkatu 5, Mikkeli
ke 12-19, to-su 10-17, la 10-13
5 €/2,5 €

-Oulussa

Jari Silomäki: "We Are The Revolution", after Joseph Beuys
Jari Silomäki: "We Are The Revolution", after Joseph Beuys13.4.2014 asti

Silomäen näyttely koostuu kolmesta väkivaltaa tarkastelevasta teoskokonaisuudesta.

"We Are The Revolution", after Joseph Beuys on työ, jossa Silomäen tarkoituksena on kävellä kaikissa 1900 -luvun poliittisissa murhapaikoissa yhtä monta askelta kuin kyseisellä paikalla tapahtuneessa tragediassa on kuollut ihmisiä.

Työn lähtökohtana on saksalaisen taiteilijan Joseph Beuysin (1921–1986) kuva "We Are the Revolution" vuodelta 1972.

"Tavanomaisia Kaupunkeja, Tavanomaisina Päivinä" - teoskokonaisuus havainnollistaa median yhtenäisyyttä, sitä kuinka vaikeaa on poiketa vallitsevasta muotokielestä. Sarjaa varten Silomäki on tutkinut Mangnum-kuvaajien otoksia ja kuvannut rauhallisia kaupunkeja, rauhallisina, tavanomaisina päivinä käyttäen sotakuvista tuttua muotokieltä.

Kolmas teoskokonaisuus "Sivustakatsojan Henkilökohtaisia Sotakertomuksia"-kuvakollaasi kuvaa sukupolvea, jolle sota on poissa koska se tapahtuu toisaalla. Samaan aikaan sota on median välityksellä läsnä kaikille joka päivä. Teoskokonaisuus kuvaa ihmisen käyttäytymistä sellaisten asioiden edessä, jotka ovat hänelle käsittämättömiä.

Näyttely on kolmas osa Silomäen sodan ja väkivallan estetiikkaa käsittelevästä sarjasta.

Iina Esko, Metamorphism
Kuva: Iina Esko13.4.2014 asti

Iina Eskon Metamorphism-sarjan työt on kuvattu värifilmille itse kootulla neulanreikäkameralla, jossa on tavallisen yhden aukon sijasta useita aukkoja. Sarjaa on kuvattu viidessä maassa ja kymmenessä eri kaupungissa.

Pohjoinen valokuvakeskus
Hallituskatu 7, Oulu
avoinna joka päivä klo 10-20

- Raaseporissa

 

Fotocentrum Raseborg Valokuvakeskus r.f.
galleriZEBRA
Keskuskatu 90, Karjaa
ti 10-14, ke ja to, pe 10-17, la 12-16

-Savonlinnassa

Pentti Väänänen: Metsä josta itseni löysin
Kuva: Pentti Väänänen30.3.2014 asti

Näyttely esittelee metsäteknikko Pentti Väänäsen (1926–2008) valokuvia Ilomantsin saloilta 1950-1980. Väänänen oli intohimoinen valokuvauksen harrastaja, joka kantoi työmailla aina kameraa mukanaan ikuistaen kuviinsa niin arkisen työn savotoilla kuin metsätalouden murrosvuodet: koneistamisen ja kämppäelämän loppumisen.

Näyttely on koottu Luston kuvakokoelmasta. Valokuvien kuvatekstit ovat Pentti Väänäsen itsensä kirjoittamia.

Lusto
Lustontie 1, Punkaharju
ti-su 10-17
10/8/5/25 €


Muuttuva Savonlinna - Vanhoja valokuvia ja filmeja Savonlinnasta
Muuttuva Savonlinna -näyttely.6.4.2014 asti

Muuttuva Savonlinna -teemalla on kolmen vuoden ajan koottu ja digitoitu Savonlinnan kaupunkikuvaa käsitteleviä kuvia ja filmejä. Kuvia on kertynyt tuhansia, vanhimmat lähes 140 vuoden takaa.

Kertyneen materiaalin pohjalta on koottu Savonlinna-kuvateos, valokuvanäyttely, filmi- ja kuvakooste sekä internet-sivusto.

Savonlinnan maakuntamuseon valokuvanäyttelyssä on Savonlinnasta sekä vanhoja, että uusia kuvia, joista vastaa Savonlinnan Fotokerho. Näyttelyssä on mahdollista nähdä filmi- ja kuvakoosteen lisäksi kymmenkunta vanhaa Savonlinna-filmiä, vanhin vuodelta 1911.

Muuttuva Savonlinna -hankkeen ovat toteuttaneet Pyhän Olavin Kilta ry, Savonlinnan maakuntamuseo ja Savonlinnan Fotokerho ry.

Savonlinnan maakuntamuseo
Riihisaari, Savonlinna
ti-su 10-17
5/3/0€

-Tampereella

 

-Turussa

Ilkka Saastamoinen: 80-luvulla syntynyt heinolalainen mies
Kuva: Ilkka Saastamoinen.16.4.2014 asti

Ilkka Saastamoisen näyttelyssä on esillä valokuvia taiteilijan kotikaupungista Heinolasta vuosilta 2010-2013.

Kuvausprojektin aikana Saastamoinen on viettänyt aikaa vanhojen ystäviensä kanssa, kuvannut heitä ja omaa hämmennystään kaupungissa tapahtuneiden muutosten edessä. Tilapäisissä asunnoissa tai paikallisella leirintäalueella asuessaan hän on tarkastellut kotikaupunkiaan paluumuuttajan roolissa.

Ilkka Saastamoinen (s. 1986) on Heinolassa syntynyt valokuvaaja, joka asuu ja työskentelee Helsingissä.

Valokuvakeskus Peri
Itäinen Rantakatu 38, Turku
ti-su 10-18


Valokuva Taiteeksi. Hannula & Hinkka -kokoelma
Kuva: Ben kaila.1.6.2014 asti

Valokuva Taiteeksi. Hannula & Hinkka -kokoelma nähdään nyt Turussa.

Erja Hannula ja Jorma Hinkka lahjoittivat vuonna 2012 Suomen valokuvataiteen museolle laajan valokuvateosten kokoelmansa. Valokuva Taiteeksi -näyttelyssä on esillä suomalaista valokuvaa Hannula & Hinkka -kokoelmasta 1960-luvulta tähän päivään, sekä otos kokoelmaan kuuluvia teoksia nimekkäiltä ulkomaisilta valokuvaajilta kuten Édouard Boubat, Henri Cartier-Bresson ja Larry Clark.

Hannula & Hinkka ‑kokoelman synty ajoittuu 1980-luvun alkuun, jolloin valokuva alkoi nousta taiteeksi muiden taiteiden rinnalle ja Valokuvagalleria Hippolyte yhdisti valokuvaajia ja valokuvataiteen harrastajia.

Aboa Vetus & Ars Nova -museo
Itäinen Rantakatu 4-6, Turku
ma-su 11-19
8/7/5,5€


 

Lähetä näyttelyvinkki:Armi Hölttö(armi.holtto(at)digicamera.net)

Arkisto:
Päättyneet näyttelyt 2014
Päättyneet näyttelyt 2013
Päättyneet näyttelyt 2012
Päättyneet näyttelyt 2011
Päättyneet näyttelyt 2010
Päättyneet näyttelyt 2009
Päättyneet näyttelyt 2005-2008

 

 

 

 


Hae Google:sta

Uutiset


 

 

Mitä muuta Digicamera.netissä?

Digicamera.net Foorumi
valokuvausfoorumi
kaikille kuvauksesta kiinnostuneille

Uutiset-sivu
Tuoreita valokuvaukseen liittyviä uutisia heti aamusta viikon jokaisena päivänä!
Kilpailut
Meneillään olevia valokuvauskilpailuja

Tapahtumakalenteri etusivulla:
Valokuvaukseen liittyviä ajankohtaisia tapahtumia, tv-ohjelmia, luentoja tms.

E-kortit
Laaja valikoima sähköisiä postikortteja

Linkit
Laaja valokuvausalan linkkilista

Kirjat
Kuvaus- ja kuvankäsittelyoppaita Vinkit-osiossa