Etusivu Foorumi Uutiset Vinkit Galleria Kortit Linkit Info
 

Valokuvanäyttelyitä

Galleria-näyttelyt ovat ilmaisia. Museoihin on pääsymaksu, mutta moniin museoihin on vapaa pääsy tiettynä päivänä ilta-aikaan - tosin erikoisnäyttelyihin joutuu yleensä aina maksamaan.

Paikkakunta: A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Å Ä Ö

- Espoossa

Hannu Hautala: Metsän poika
Kuva: Hannu Hautala.31.10.2014 asti

Suomen luontokeskus Haltiassa on esillä kuluvan vuoden marraskuuhun asti legendaarisen luontokuvaajan Hannu Hautalan elämäntyötä esittelevä näyttely Metsän poika.

Laaja retrospektiivi kuvaa 73-vuotiaan Hautalan uraa vuodesta 1966, jolloin hän otti ensimmäisen merkittävän valokuvansa. Näyttelyn 49 valokuvaan on valittu yksi jokaiselta kuvausvuodelta, nykyhetkeen saakka.

Hannu Hautalan elämäntyötä juhlistaa myös Metsäkustannus Oy:n julkaisema teos Hannu Hautala, Metsän poika.

Luontokeskus Haltia
Nuuksiontie 84, Espoo
ma-su 09:30-19:00

- Helsingissä

ECOLOGICAL FALLACY - VIRHEPÄÄTELMÄ HPB14 (Helsinki Photography Biennial) Kuva: Barbaros Kayan.27.7.2014 asti

Helsinki Photography Biennial on joka toinen vuosi järjestettävä, valokuvaan ja liikkuvaan kuvaan keskittyvä nykytaiteen tapahtumien sarja, jonka tänä vuonna tuottavat Valokuvataiteilijoiden Liitto ja Valokuvagalleria Hippolyte yhteistyössä Suomen valokuvataiteen museon kanssa.

Biennaalin teemana ovat tällä kertaa ekologisiin kysymyksiin liittyvät syy- ja seuraussuhteet. Tapahtuman on kuratoinut istanbulilainen kuraattori ja muotoilija Başak Şenova yhdessä hyrynsalmelaisen Mustarinda-seuran ja zagrebilaisen Branko Franceschin kanssa.

Valokuvabiennaalin 2014 päänäyttelynä nähdään Basak Senovan kuratoima Ecological Fallacy (suom. Ekologinen virhepäätelmä). Fallacy on tilastotieteen termi, joka tarkoittaa ajattelussa tapahtuvaa virhettä.

Ecological Fallacy näyttelyn taiteilijat ovat Valokuvataiteen museossa: Ali Cherri, Daniel G. Andújar, Hana Miletic, Jawad Al Malhi, Jesper Just, Mary McIntyre, Olof Jarlbro, Raqs Media Collective, Serkan Taycan, Willie Doherty ja Société Réaliste.

Ecological Fallacy -näyttelyissä on esillä yhteensä 19 projektia taiteilijoilta ympäri maailman. Näyttelyissä etsitään taiteellisia lähestymistapoja, joiden avulla voi tuottaa ja käsitellä ympäristöä koskevaa tietoa sekä sen vääristymiin sisältyviä kriittisiä, yhteiskunnallisia ja kulttuurisia puhetapoja. Muita HPB14-näyttelypaikkoja ovat Valokuvagalleria Hippolyte, L3-makasiinirakennus Jätkäsaaressa, Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskuksen Galleria U ja Helsingin yliopiston pääkirjasto (Kaisa-talo).

Kuva yllä: Barbaros Kayan.

Objects on Oil / Mustarinda
Kuva: Jussi Kivi.27.7.2014 asti

Valokuvataiteen museon näyttelytilassa nähdään myös Mustarinda-seuran työstämä kokonaisuus Objects on Oil. Mustarinda-seura on syventänyt ekologisiin kysymyksiin keskittyvää teemaa ja käsittelee näyttelyssä luontokuvamme ja -suhteemme muutosta arkistojen, arkkitehtuurin, metsän ja energian näkökulmista.

Jenna Sutela, Martti Kalliala, Karoliina Lummaa, Paavo Järvensivu, Guy Ben-Ner, Ilkka Halso, Anna-Kaisa Rastenberger, Sofia Lahti.

Biennaalin yhteydessä julkistetaan Ecological fallacy -julkaisu, joka on osa Mustarindan julkaisusarjaa.

Suomen valokuvataiteen museo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.


NANA & FELIX The Zone System
1.8.2014 asti

NANA & FELIX The Zone SystemTaiteilijaduo Nana & Felixin näyttely pohtii valokuvaa institutionaalisena välineenä, jolla rekisteröidään, kategorisoidaan ja leimataan ihmisiä. Esillä olevat teokset rakentuvat valokuvan historiallisille lähtökohdille. Tuottamalla karikatyyrejä varhaisessa lainvalvonnassa käytetystä valokuvasta (kuten passikuvat, pidätyskuvat ja poliisin luonnoskuvat) tekijät pyrkivät kyseenalaistamaan sekä näiden käytäntöjen perustaa että valokuvan esittämiskyvyn rajoja.

Valokuvagalleria Hippolyte
Yrjönkatu 8–10 (sisäpiha), Helsinki
ti-pe 12-17, la-su 12-16


BETWEEN – valokuvaajia lopun ja alun välillä
Kuva: Hanna Kaikulai.24.8.2014 asti

BETWEEN – valokuvaajia lopun ja alun välillä on Stadin ammattiopiston audiovisuaalisen viestinnän osaston valokuvatuotannon opiskelijoiden lopputyönäyttely.

Näyttelyssä ovat edustettuina kadut, kodit ja studiot, kun opiskelijat ovat lähestyneet valokuvaa dokumentarismin ja taiteen kautta tuloksena muun muassa kuvajournalismia, katukuvausta ja muotikuvaa.

Hanna Kaikula, Ilmari Fabritius, Karoliina Kasurinen, Kerttu Penttilä, Maria Mihhailova, Maria Moulud, Marissa Tammisalo, Mette Kortelainen, Milla Takala, Minja Silvennoinen, Riku Niemelä, Samuli Pentti, Satu Kosenius ja Tanu Kallio.

Kuva: Hanna Kaikula.

Jukka Male Museo
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 B (2. kerros), Helskinki
ma-su klo 9–21


Satu Haavisto & Aino Kannisto: Delicate Demons - Kohtauksia naiseudesta
Satu Haavisto & Aino Kannisto: Delicate Demons - Kohtauksia naiseudesta7.9.2014 asti

Kahden valokuvataiteilijan, Satu Haavisto (s. 1975) ja Aino Kannisto (s. 1973), taiteellisen yhteistyön tavoitteena on ollut taiteilijoiden omien ammatillisten tottumusten haastaminen sekä uusien työskentelytapojen löytäminen.

Suomen valokuvataiteen museo, Projekti-tila
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.


Tärähtäneet Ämmät: Monokini 2.0
Kuva: Pinja Valja, Monokini.7.9.2014 asti

Monokini 2.0 on yhteisötaideprojekti, jossa otetaan kantaa kulttuurimme ahtaaseen ajatukseen naisten ”hyvästä” ja ”normaalista” ulkonäöstä. Projektilla pyritään laajentamaan käsitystä siitä, mikä on hyväksyttävää ja kaunista ihmisvartalossa suunnittelemalla uima-asumallisto naisille, jotka ovat läpikäyneet rinnanpoistoleikkauksen.

Tärähtäneet ämmät -taiteilijakaksikko (Katriina Haikala ja Vilma Metteri) on toiminut vuodesta 2007 ja herättänyt keskustelua provokatiivisilla projekteillaan.

Kuva: Pinja Valja, Monokini.

Suomen valokuvataiteen museo, Prosessi-tila
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.


Rasvaletti
Aarne Lehto / Helsingin kaupunginmuseo.
30.11.2014 asti

Helsingin kaupunginmuseon Rasvaletti-valokuvanäyttely Hakasalmen huvilassa vie 1950-luvun Helsinkiin. Kuvista tulvii mieleen muistoja: maitokaupat ja nailonsukat, Brylcreem ja nahkatakit, olympialaiset ja Armi Kuusela, Kilta-astiat ja kodinkoneuutuudet, rock, rillumarei ja Monrepos.

Sotavuosia seurannut jälleenrakentaminen vaati paljon raskasta teollisuustyötä, mutta sen rinnalla kehittyivät kauppa ja hyvinvointiyhteiskunnan palvelut.

Elintaso nousi ja toi ihmisten ulottuville uusia kulutustavaroita. Vapaa-ajan viettoon omaksuttiin uusia tapoja ja nuorisokulttuuri nousi näkyväksi ilmiöksi.

Näyttelyn valokuvat on valittu kaupunginmuseon omasta kuva-arkistosta. Mukaan on koottu myös helsinkiläisten muistoja ja albumikuvia. Yksi Hakasalmen huvilan huoneista on sisustettu 1950-luvun kampaamoksi.

Näyttelyn yhteydessä julkaistava Rasvaletti-kirja tarjoaa näyttelyä laajemman valikoiman kuvia 1950-luvun Helsingistä sekä samalla katsauksen aikakauden oloihin ja elämänmenoon.

Hakasalmen huvila
Mannerheimintie 13b, Helsinki
ti-su klo 11-17, to klo 11-19
Hakasalmen huvilaan, kuten kaikkiin Helsingin kaupunginmuseon kohteisiin, on vapaa pääsy

-Imatralla

Imatra - Vuoksen kauppala 1957: Eino Mäkisen kuvien kertomana
Kuva: Eino Mäkinen.7.12.2014 asti

Vuonna 1958 Imatra juhli 10. vuottaan kauppalana. Juhlan kunniaksi kauppalanhallitus tilasi valtakunnallisesti tunnetulta valokuvaajalta Eino Mäkiseltä kuvateoksen kauppalasta. Näyttelyssä on lähes 90 Mäkisen teosta varten ottamaa valokuvaa ympäri Imatraa. Myös henkilö kuvien takana tulee tutuksi.

Imatran kaupunginmuseo
Kulttuuritalo Virta, Virastokatu 1, Imatra
ma-pe 9-19, la 10-15
kesäkuu-elokuu: ma-to 10-19, pe 10-16, aattoina 10-15

-Jyväskylässä

Perttu Saksa: A Kind of You
Kuva: Perttu Saksa.27.7.2014 asti

A Kind of You (2013) on dokumentaarisuuteen pohjautuva valokuvasarjasta ihmisyydestä ja ihmisen tavoista hallita luontoa, alistaa sitä kaltaisekseen.

Perttu Saksan töiden lähtökohtana on vanha indonesialainen tapa, jossa katuesiintyjät opettivat lemmikkiapinoilleen temppuja ja pukivat niitä perinteisillä naamareilla. Sittemmin perinne on muuttunut kaupungin kaduilla tapahtuvaksi makaaberiksi ja julmaksi katuteatteriksi.

Valokuvaaja ja kuvataiteilija Perttu Saksa (s. 1977) on valmistunut kuvataideakatemiasta Taiteen Maisteriksi ja suorittaa taiteellisen tutkimuksen jatko-opintoja Aalto-yliopistoon. Hän on Fotofinlandia 2014 -palkinnon voittaja.

Galleria Ratamo
Veturitallinkatu 6, Jyväskylä
ti-su klo 11-18

-Kotkassa

 

Kotkan valokuvakeskus
Vuorelankulma 2, Kotka
ti-pe 12-18, la-su 12-16

-Kuopiossa

Beauty of the Universe – Kaikkeuden kauneus
Beauty of the Universe – Kaikkeuden kauneus -näyttely31.8.2014 asti

VB-valokuvakeskuksen kesänäyttely esittelee legendaarisen Hubble-avaruusteleskoopin kuvia. Hubblen klassikoihin kuuluvat mm. kuvat Kölin sumusta, Orionin sumusta, Hevosenpääsumusta, Pyörregalaksista, M101-kierregalaksista ja Sombrerogalaksista.

Hubble-avaruusteleskooppi on Yhdysvaltain avaruushallinnon NASAn ja Euroopan avaruusjärjestön ESAn pitkäaikainen yhteishanke. Teleskoopin avaruuteen lähettämisestä tuli kuluneeksi 24 vuotta tänä keväänä.

Näyttely on VB-keskuksen omaa tuotantoa, ja siihen liittyy runsaasti oheisohjelmaa pitkin kesää.

VB-valokuvakeskuksen muut kesänäyttelyt:

Mardiroa Sanoukian: Sypressi ja Kuu (Ateljeetilassa:)

Kuva: Mardiroa Sanoukian.Kuopiossa kolme vuosikymmentä toimineen libanonilaissyntyisen valokuvaaja ja taidemaalari Mardiros Sanoukianin (1929-1997) Sypressi ja kuu -näyttely esittelee surrealistisia maisemia 1970-luvulta.

Victor Barsokevitsch: Minna Canthin aatteita (Barson kellarissa)

Victor Barsokevitschin valokuvia 1800-1900 -luvun taitteesta, joihin kiteytyy Minna Canthin viisaudet ja ajan henki.

Vanha kunnon Vänäri (Puuterhassa)

Kunnianosoitus Kuopion urheilupyhätölle, muistorikkaalle Väinölänniemelle, Kalevan Kisojen 2014 kilpakentälle. Kesäpihalla.

VB-valokuvakeskus
Kuninkaankatu 14-16, Kuopio
ke 11-19, to ja pe 11-17, la-su 11-15
7/6€

-Lappeenrannassa

Kai Kuntola: This is Lake Saimaa Calling
Kuva: Kai Kuntola30.9.2014 asti

Mediataiteilija ja valokuvaaja Kai Kuntolan näyttely This is Lake Saimaa Calling tutkii nykyteknologian suomia mahdollisuuksia esittää ja taltioida ympäröivää lähiluontoamme. Näyttely koostuu Kai Kuntolan Nokia-matkapuhelimella kuvaamista valokuvista ja videoinstallaatioista.

Etelä-Karjalan museo
Kristiinankatu 15, Lappeenranta
ti-su 11-17
5/4/0 €

-Lapualla

Fanny Carinasdotter: Toinen maisema 2014
Fanny Carinasdotter.17.8.2014 asti

Fanny Carinasdotterin (s. 1978) valokuvien teemoina ovat kaupungin välitilat ja muutoksessa olevat paikat. Ihminen on kuvissa läsnä ainoastaan jättämiensä jälkien kautta.

Fanny Carinasdotter asuu ja työskentelee Uumajassa.

Pohjanmaan valokuvakeskus
Vanhan Paukun Kulttuurikeskus, Lapua
ma-pe 11-19, la-su 11-15

-Mikkelissä

KUONO KOHTI KAMERAA - Lemmikkieläin visiittikorttikuvissa
KUONO KOHTI KAMERAA - Lemmikkieläin visiittikorttikuvissa31.8.2014 asti

Mikkelin taidemuseon aloittama teema, eläimet, jatkuu Suur-Savon museossa, jossa on esillä Pohjois-Pohjanmaan museon kokoama näyttely Kuono kohti kameraa - lemmikkieläin visiittikortissa.

Suur-Savon museo
Otavankatu 11, Mikkeli
ti-pe 10-17, la 14-17
2,50/2/0€

-Oulussa

Atelieri O. Haapala: Retrospektiivi/Retrospektiv 2008-2014
Atelieri O. Haapala3.8.2014 asti

Pohjoisen valokuvakeskuksen kesänäyttelynä nähdään Atelieri O. Haapalan retrospektiivi. Atelieri O. Haapala on vuodesta 2008 toiminut uusviktoriaaninen muotokuvastudio ja yhteisöllinen taideprojekti, jonka ovat luoneet helsinkiläiset valokuvaajat Saara Salmi ja Marco Melander.

Atelieri luo kuvitteellisen maailman valokuvien ja performanssin keinoin sadan vuoden takaiseen menneisyyteen keskushahmoinaan rouva Onyxei Haapala ja hänen uskollinen toverinsa Helmut Schweinstein.

Pohjoinen valokuvakeskus
Hallituskatu 7, Oulu
avoinna joka päivä klo 10-20

- Porvoossa

Natalia Linsénin ja John Granlundin Porvoo
Natalia Linsénin ja John Granlundin Porvoo14.9.2014 asti

Porvoon museon näyttely Holmin talossa esittelee Natalia Linsénin ja John Granlundin valokuvia 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun Porvoosta.

Näyttelyyn valitut valokuvat ovat Porvoon museon kokoelmista.

Kuva: John Granlund.

Holmin talo
Välikatu 11, Porvoo
Syys-huhtikuussa ke-su klo 12-16
Touko-elokuussa ma-la klo 10-16, su 11-16

- Raaseporissa

Meeri Koutaniemi: Kaukana kotoa
30.7.2014

Kuva: Meeri Koutaniemi.

Fotocentrum Raseborg Valokuvakeskus r.f.
galleriZEBRA
Keskuskatu 90, Karjaa
ti 10-14, ke ja to, pe 10-17, la 12-16

- Riihimäellä

Meidän suuri päivä - koko kesä yhtä häätä
Greta ja Arvo Makkonen v.1928. Ilmolan valokuvaamo. 21.9.2014 asti

Näyttelyssä esillä runsaasti hääkuvia Riihimäen kaupunginmuseon valokuvakokoelmista. Suurin osa kuvista on entisen Ilmolan valokuvaamon ottamia hääkuvia 1900-luvulta. Esillä on myös hääpukuja, sekä ihmisten kertomia häämuistoja.

Kuva: Greta ja Arvo Makkonen v.1928. Ilmolan valokuvaamo.

Riihimäen kaupunginmuseo
Öllerinkatu 3, Riihimäki
ke ja su 12-18

-Rovaniemellä

Pekka Sammalti: Arktisia mielenmaisemia
Kuva: Pekka Sammallahti3.8.2014 asti

Pekka Sammallahden ensimmäinen yksityisnäyttely esittelee yli sata kuvaa arktisilta alueilta: Saamenmaalta, Alaskasta ja Huippuvuorilta. Mukana on kuvia useammalta vuosikymmeneltä, vanhimmat ovat peräisin 1970-luvulta.

Pekan veli, tunnettu valokuvaaja Pentti Sammallahti on ollut mukana näyttelyn toteuttamisessa.

Oulun yliopiston emeritusprofessori Pekka Sammallahti on tullut tunnetuksi ennen kaikkea työstään saamenkielten ja kulttuurin parissa. Alkujaan Helsingissä syntynyt kulttuurivaikuttaja asuu nykyään arktisella alueella, Utsjoen Vetsikossa.

Lapin maakuntamuseo Arktikum
Pohjoisranta 4, Rovaniemi
ti-su 10-18
12/8/5/4 €

-Savonlinnassa

Värikuvia ennen värifilmiä SERGEI PROKUDIN-GORSKI (1863–1944)
Värivalokuvauksen uranuurtaja
Kuva:Sergei  Prokudin-Gorski10.8.2014 asti

Metsämuseo Lusto ja Savonlinnan maakuntamuseo Riihisaari esittelevät yhteisnäyttelyssään värivalokuvauksen varhaisen pioneerin Sergei Prokudin-Gorskin (1863–1944) värivalokuvia.

Vaikka Prokudin-Gorskin kehittämät omintakeiset värivalokuvauksen menetelmät eivät koskaan yleistyneet, on hänen tekemänsä kehitystyö merkittävää myös nykypäivän näkökulmasta.

Punkaharjun Vanhalla rautatieasemalla Luston vieressä on esillä mm. ensimmäinen värivalokuva Punkaharjulta, metsään ja metsätyöhön sekä Muurmannin radan rakentamiseen liittyviä värivalokuvia. Riihisaaressa puolestaan keskitytään Olavinlinna-, Savonlinna-, Viipuri- ja Saimaan kanava -aiheisiin kuviin.

Näyttelyiden välillä pääsee kulkemaan junalla, sillä molemmat museot sijaitsevat Savonlinna-Parikkala-radan varrella, ja Lustolla on myös oma junaseisake.

Näyttely Punkaharjun Vanhalla asemalla avoinna päivittäin klo 11–17 (suljettu 20.–22.6). Näyttely Riihisaaressa avoinna päivittäin klo 10–17 (suljettu 20.-21.6.).

LUSTO - Suomen Metsämuseo
Lustontie 1, Punkaharju
ma-su klo 10-19
10/8/5 €

Savonlinnan maakuntamuseo / Riihisaari

-Tampereella

Marja Pirilä: Carried by light
31.8.2014 asti

Kuva: Marja Pirilä.

Marja Pirilä on jo pitkää työskennellyt siten, että hän muuttaa erilaisia sisätiloja camera obscuroiksi, jolloin ulkopuolinen maisema on mahdollista yhdistää sisätilaan. Sen jälkeen Pirilä kuvaa näkymän tavallisella kameralla. Lopputuloksena on runollisen kauniita, unenomaisia kuvia.

Carried by light on läpileikkaus Pirilän laajasta tuotannosta. Esillä on teoksia kahdeksasta eri sarjasta ja se rakentuu sekä valokuvista että kolmiulotteisista camera obscura-teoksista, jotka hän on toteuttanut yhdessä Petri Nuutisen kanssa.

Näyttelyn yhteydessä julkistetaan myös Pirilän retrospektiivinen valokuvakirja Carried by Light, jonka on kustantanut Musta Taide.

Marja Pirilä valmistui vuonna 1986 sekä valokuvaajaksi Taideteollisesta korkeakoulusta että filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Pirilälle myönnettiin valokuvataiteen valtionpalkinto vuonna 2000.

TR1 Taidehalli, TR1 Taidehallin Parvi
Väinö Linnan aukio 13, Finlayson, Tampere
ti-pe 9-17, la-su 11-18
5/1/0 €
Perjantaisin vapaa pääsy.

-Turussa

venäjä@fi
Kuva: Hanna Koikkalainen.3.8.2014 asti

Perin kesänäyttelyn teoskokonaisuudet pohtivat paitsi venäläisyyttä Suomessa, myös Venäjää ja venäläisyyttä suomalaisvierailijan silmin. Esillä on sekä historiaa että nykykulttuuria tutkivia valokuva- ja videoteoksia, vanhoista Pietarissa kuvatuista dia-arkistoista tämän hetken suomenvenäläisiin Turussa.

Näyttelyn taiteilijat ovat:
Heidi Hänninen, Riitta Järvelä, Jan Kaila, Hanna Koikkalainen, Natalia Kopkina, Ville Kumpulainen, Inari Lepistö, Aino Vuokola, Anna-Kaisa Vuonokari ja Katri Oksanen. Näyttelyssä on lisäksi esillä Kimmo Sarjen tuore kirja Asunto valtakadulla.

Kuva: Hanna Koikkalainen, 2009.

Valokuvakeskus Peri
Itäinen Rantakatu 38, Turku
ti-su 10-18


Esko Männikkö : Time Flies
Kuva: Esko Männikkö.14.9.2014 asti

Valokuvataiteilija Esko Männikön retrospektiivinen näyttely esittelee taiteilijan teoksia aina 1980-luvun alusta nykyhetkeen. Männikkö on kansainvälisesti menestyneimpiä valokuvataiteilijoitamme, mutta kotimaassa hänen tuotantoaan ei ole aiemmin nähty näin laajassa näyttelyssä.

Kuvausaiheensa Männikkö on usein ammentanut arjesta ja marginaalista. Tunnetuksi on hän on tullut erityisesti 1990-luvulla kuvaamallaan pohjoisen Suomen aikamiespoikien elämää esittelevällä Naarashauki-sarjallaan. Viime vuosien tuotantoon lukeutuvat lähikuvat hevosista ja tarhatuista tai täytetyistä eläimistä sekä kuvat hautausmaiden ajan syömistä patsaista.

Esko Männikkö (s.1959 Pudasjärvellä) asuu ja työskentelee Oulussa. Hän on ollut mukana lukuisissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä etenkin ulkomailla. Männikkö on saanut myös useita kansainvälisiä valokuvauspalkintoja, kuten Deutsche Börse -palkinnon vuonna 2008. Valokuvaajana Männikkö on itseoppinut.

Näyttelyn on kuratoinut Maija Koskinen ja tuottanut Suomen Taideyhdistys ry. Näyttely on ollut aiemmin esillä Helsingin Taidehallissa.

Turun taidemuseo
Aurakatu 26, Turku
ti-pe 11-19, la ja su
8/5/0 € Museoon maksuton sisäänpääsy perjantaisin klo 16-19.

-Vaasassa

Benjamin Suomela: Teronoin kylä
Kuva: Benjamin Suomela.17.8.2014 asti

Benjamin Suomela vieraili kaikista syrjäisimmässä kylässä Keski-Kalimantanissa Borneon saarella Indonesiassa keväällä 2013 ja uudelleen keväällä 2014 dokumentoiden kylän väestöä.

Projektin ovat rahoittaneet Patricia Seppälän säätiö dokumenttikuvaukseen ja Svenska Kulturfonden.

Galleria Ibis
Kaupungintalo
Senaatink. 1, Vaasa
ke-pe 12-18, la-su 12-17


Lähetä näyttelyvinkki:Armi Hölttö(armi.holtto(at)digicamera.net)

Arkisto:
Päättyneet näyttelyt 2014
Päättyneet näyttelyt 2013
Päättyneet näyttelyt 2012
Päättyneet näyttelyt 2011
Päättyneet näyttelyt 2010
Päättyneet näyttelyt 2009
Päättyneet näyttelyt 2005-2008

 

 

 

 


Hae Google:sta

Uutiset


 

 

Mitä muuta Digicamera.netissä?

Digicamera.net Foorumi
valokuvausfoorumi
kaikille kuvauksesta kiinnostuneille

Uutiset-sivu
Tuoreita valokuvaukseen liittyviä uutisia heti aamusta viikon jokaisena päivänä!
Kilpailut
Meneillään olevia valokuvauskilpailuja

Tapahtumakalenteri etusivulla:
Valokuvaukseen liittyviä ajankohtaisia tapahtumia, tv-ohjelmia, luentoja tms.

E-kortit
Laaja valikoima sähköisiä postikortteja

Linkit
Laaja valokuvausalan linkkilista

Kirjat
Kuvaus- ja kuvankäsittelyoppaita Vinkit-osiossa