Etusivu Foorumi Uutiset Vinkit Galleria Kortit Linkit Info
 
Yksi vuosi, 200 museota, rajoittamaton määrä museovierailuja = 54 €

Museokortti

MUSEOKORTTI on suomalaisten museoiden yhteislippu, joka on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttöpäivästä. 54 euroa maksavalla Museokortilla pääsee lähes 200 museokohteeseen eri puolilla Suomea. Lipulla voi vierailla museoissa niin monta kertaa kuin haluaa. Lippu on henkilökohtainen.

Mukana ovat Suomen suurimmat taide- ja kulttuurihistorialliset museot, merkittävimmät erikoismuseot, alueelliset museokeskukset sekä paljon paikallisia museokohteita. Lue lisää


Valokuvanäyttelyitä

Galleria-näyttelyt ovat ilmaisia. Museoihin on pääsymaksu, mutta moniin museoihin on vapaa pääsy tiettynä päivänä ilta-aikaan - tosin erikoisnäyttelyihin joutuu yleensä aina maksamaan. Museokortilla pääsee lähes 200 museoon.

Paikkakunta: A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Å Ä Ö

- Helsingissä

Eero Venhola: Muistaakseni kuvasin
Kuva: Eero Venhola.27.11.2015 asti

Kameraseura ry:n pitkäaikainen aktiivi ja kunniajäsen, valokuvaaja Eero Venhola, on koonnut 70-vuotisjuhlanäyttelynsä Kamera-galleriaan.

Venhola liittyi Kameraseuraan 17-vuotiaana keväällä 1963. Pian sen jälkeen hän aloitti valokuvaopinnot Ateneumin iltalinjalla samalla kun oli oppipoikana alan yrityksessä. Venhola valmistui ammattikuvaajaksi ja perusti oman studion.

Venhola on toiminut monissa Kameraseuran luottamiustehtävissä, seuran hallituksessakin yhteensä yli 15 vuotta. Oppejaan Venhola jakaa Kameraseuran Näyttelykuvaajien tapaamisissa edelleen kuukausittain.

Kamera-galleria,
Lastenkodinkuja 1, Helsinki
ti-to klo 10-15.


Eeva Mela: Kulkijan päiväkirja – Kännykän näkemää – IPHONEKUVIA 2013-15
Kuva: Eeva Mela.29.11.2015 asti

Lasipalatsin Näyttelytilassa on esillä Eeva Melan (s.1971) kännykällä kuvattujen valokuvien sarja. Kuvia yhdistää päiväkirjamainen, kronologinen järjestys. Kuvia on snap shot -tyyliin runsaasti, yli 100.

Näyttelytila Lasipalatsi,
Mannerheimintie 22-24, Helsinki
ti-su klo 12-18


PUTPUT: Photography On
PUTPUT: Photography On10.1.2016 asti

Taiteilijakaksikko PUTPUT yhdistää valokuvia mitä erilaisimpiin esineisiin. Leikkisät asetelmat ja yllättävät kuvavalinnat tekevät tavallisistakin tavaroista erikoisia.

Sveitsiläisen Stephan Friedlin ja tanskalaisen Ulrik Martin Larsenin perustama PUTPUT liikkuu valokuvan, installaation ja designin välimaastossa. PUTPUTin teoksilla on yhteyksiä mainontaan, poptaiteeseen, surrealismiin ja perinteisiin asetelmakuviin. Teosten avain löytyy kuitenkin humoristisesta pohjavireestä, joka vinksauttaa arjen objektit pois paikoiltaan ja tarjoaa uusia tapoja katsoa päivittäin näkemiämme esineitä.

Suomen valokuvataiteen museo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.
Sisäänpääsy Museokortilla.


Pimiö – Darkroom
Kuva: Jaakko Markkanen.31.1.2016 asti

Suomen valokuvataiteen museon syksyn suurnäyttelyssä yli 60 valokuvaajan teokset 1800-luvulta vuoteen 2015 esittelevät pimiötyöskentelyä ja vedostamisen tekniikoiden monipuolisuutta.

Digitaalisuuden uutuudenviehätyksen kadottua moni nuori taidevalokuvaaja on palannut pimiöön, takaisin käsillä tekemiseen ja kuvausprosessiin, jossa lopputulosta ei näe heti.

Näyttely haastaa katsojan miettimään, mikä arvo käsin tekemisellä on nykypäivän digitaalisessa maailmassa.

Pimiö-näyttelyn tekijät kertovat teoksistaan ja työskentelystään.

Kuva: Jaakko Markkanen.

Suomen valokuvataiteen museo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.
Sisäänpääsy Museokortilla.


Henri Cartier-Bresson
31.01.2016 asti

Kuva: Henri Cartier-Bresson: Berliinin muuri. Länsi-Berliini, Länsi-Saksa, 1962. © Henri Cartier-Bresson / Magnum Photos.

Valokuvajournalismin isäksikin luonnehdittu Henri Cartier-Bresson (1908–2004) oli viime vuosisadan merkittävimpiä valokuvaajia ja yksi kansainvälisen Magnum Photos -kuvatoimiston perustajista.

Cartier-Bresson tunnetaan "ratkaisevan hetken" käsitteestään. Hänelle tärkeää kuvaamisessa oli täydellinen ajoitus, joka edellytti jatkuvaa valppaana oloa. Nuoruuden taideopinnot ja yhteydet surrealistipiireihin näkyvät Cartier-Bressonin dokumentaarisessakin tuotannossa.

Ateneumin retrospektiivinen näyttely sisältää lähes 300 valokuvaa taiteilijan pitkän uran ajalta. Mukana on myös arkistomateriaalia sekä elävää kuvaa.

Näyttely on toteutettu Ateneumin taidemuseon, Magnum Photos -kuvatoimiston ja Fondation HCB:n yhteistyönä.

Ateneumin taidemuseo,
Kaivokatu 2, Helsinki
ti, pe 10-18 | ke, to 10-20 | la, su 10-17
13 €/11 € Alle 18-vuotiaat maksutta
S-Etukortilla 12€
Sisäänpääsy Museokortilla.

-Hämeenlinnassa

Sibelius valokuvassa
Kuva: Jean Sibeliuksen muotokuva. Kuva Yousuf Karsh, reprokuva Taneli Eskola.13.12.2015 asti

Sibeliuksen syntymäkodin pienoisnäyttely esittelee valokuvatun Sibeliuksen. Näyttelyssä on esillä joitain perhekuvia pääpainon ollessa taiteilijamuotokuvissa.

Näyttelyssä valokuvia avataan päiväkirjamerkinnöin, kirjesitaatein ja liittämällä yksittäisiä otoksia valokuvauksen yleisempään historiaan.

Näyttelyn on kuratoinut valokuvataitelija Taneli Eskola.

Kuva: Yousuf Karsh.

Sibeliuksen syntymäkoti
Hallituskatu 11, Hämeenlinna
ma-su 12-16
2.5. - 31.8. ma-su klo 10-16
5/4/2€
Sisäänpääsy Museokortilla.

-Jyväskylässä

Mobile Nordic 2015
Kuva: Jukka Silokunnas,29.11.2015 asti

Kolmatta kertaa järjestettävä suomalaisen mobiilin kuvan katselmus on laajentunut pohjoismaisen mobiilin valokuvan kentälle.

Mobiilikameroita on käytännössä jo jokaisella ja suurin osa meistä myös kuvaa niillä. Mobiilikameroiden myötä kuvat ovat siirtyneet myös sosiaalisiin medioihin ja sähköisiin julkaisualustoihin. Nopeasti vaihtuvista kuvavirroista on muodostunut nykykulttuurin visuaalinen kuva.

Mobile Nordic -näyttely pysäyttää tämän kuvavirran juoksun hetkeksi ja tutkailee, mistä tuo alati muuttuva ja uusiutuva kuvatulva muodostuu.

Mobile -näyttelyiden järjestämisestä vastaa jyväskyläläinen Luovan valokuvauksen keskus.

Kuva: Jukka Silokunnas.

Galleria Ratamo
Veturitallinkatu 6, Jyväskylä
ti-su klo 11-18

-Kotkassa

 

Kotkan valokuvakeskus
Vuorelankulma 2, Kotka
ti-pe 12-18, la-su 12-16
2 €

-Kuopiossa

MUSTONEN YKSI
Kuva: Juha Mustonen.10.01.2016 asti

MUSTONEN YKSI on muotivalokuvaaja Juha Mustosen valokuvakirjasta, näyttelystä ja lyhytelokuvista koostuva kokonaisuus.

Projektia on kuvattu muun muassa Helsingissä, Pohjois-Norjassa, Tokiossa, Kapkaupungissa, New Yorkissa, Kilpisjärvellä, Naebassa sekä Karkkilassa.

Filmien äänisuunnittelusta ja taustamusiikista vastaa Chisu, kirjan graafisesta suunnittelusta Antti Bergman.

Ott Kadarik: What Did the Tiny People from the Pupils tell?
Kuva: Ott Kadarik.10.01.2016 asti

Arkkitehti ja valokuvaaja Ott Kadarik avaa meille elämää etäisissä Aasian metropoleissa yhdistäen tähän paikallista olemassaolomme reunaa kuitenkaan paikkaan sitomatta.

VB-valokuvakeskus
Kuninkaankatu 14-16, Kuopio
ma-pe 11-18, la ja su 11-16
8/6€

-Lappeenrannassa

Juha Allan Ekholm: Six Days Of Heaven - Valokuvia Kölnin karnevaalista
19.12.2015 asti

Kuva: Juha Allan Ekholm.

Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksessa on esillä Juha Allan Ekholmin valokuvia Kölnin karnevaalista. Ekholm on työskennellyt aiheensa parissa vuodesta 2011, jolloin hän löysi karnevaalin sattumalta.

Kölnin kuusipäiväisen katukarnevaalin lasketaan olevan maailman kolmanneksi suurin katolilainen karnevaali Rion ja Venetsian jälkeen.

Juha Allan Ekholm tunnetaan mm. valokuvistaan vuokralähiöiden elämäntavasta 1990- ja 2000-luvuilla sekä kaupunkitilan kokemiseen keskittyneistä projekteistaan päävälineenään sosiaalinen valokuva.

Kaakkois-Suomen Valokuvakeskus ry / Galleria Pihatto
Valtakatu 80 (käynti Kaukaankadun puolelta), Lappeenranta
ti-pe 11-18, la 11-15

-Lapualla

Vuoden Luontokuvat 2015
Kuva:  Antti Leinonen.
6.1.2016 asti

35. kerran järjestetyn Vuoden Luontokuvat -kilpailun Vuoden Luontokuvaksi valittiin kainuulaisen Antti Leinosen Kuhmossa ottama siluettikuva ”Äiti oota”.

Vuoden Luontokuva 2015 -kilpailuun osallistui 11503 kuvaa. Kuvat kilpailivat 8 eri sarjassa. Kaikkiaan palkittiin 40 kuvaa ja ne muodostavat Vuoden Luontokuvat -näyttelyn, joka kiertää useampana näyttelykokonaisuutena läpi Suomen.

Pohjanmaan valokuvakeskus
Vanhan Paukun Kulttuurikeskus, Lapua
ma-pe 11-19, la-su 11-15

-Oulussa

Novia Yrkeshögskolan: Fenestra
Kuva:  Nayab Ikram; In Between.
6.12.2015 asti

Ammattikorkeakoulu Novian valokuvauksen opiskelijoiden näyttely Fenestra koostuu viime keväänä valmistuneiden opiskelijoiden lopputöistä, kolmannen vuosikurssin opiskelijoiden omista projekteista sekä julkaistusta muotikuvasarjasta Alice in Furland.

Fenestra on latinaa, ja sen voidaan tulkita tarkoittavan tietä luovaan mieleen.

Pohjoinen valokuvakeskus
Hallituskatu 7, Oulu
avoinna joka päivä klo 10-20


Meeri Koutaniemi - Vaihtoehto
Kuva: Meeri Koutaniemi.3.1.2016 asti

Kuusamolaissyntyinen freelance-kuvaaja Meeri Koutaniemi (s. 1987) on työskennellyt valokuvaajana ja journalistina yli 40 maassa erityisesti naisten, lasten ja sorrettujen vähemmistöjen parissa.

Koutaniemi heittäytyy täysillä kuvattavien elämään ja onnistuu luomaan poikkeuksellisen luottamuksellisen suhteen kuvattaviinsa.

Vaihtoehto-näyttely kertoo sukupuolielinten silpomisen julmasta perinteestä ja naisten vaihtoehtoisesta tulevaisuudesta traditioiden kyseenalaistajina. Kokonaisuus tuo yhteen monivuotisen dokumentaation useista eri Afrikan maista.

Vielä nykyisinkin tyttöjen (ja poikien) ulkoisia sukuelimiä vahingoitetaan tai poistetaan liki 30 maassa. Ympärileikkaus mielletään yhteisölle tärkeäksi kulttuuriseksi aikuistumisriitiksi, mutta kyse on myös julmasta naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta, joka vaarantaa yli 125 miljoonan naisen fyysisen ja mentaalisen terveyden.

Koutaniemi on opiskellut kuvajournalismia Tampereen yliopistossa. Koutaniemelle on myönnetty lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia tunnustuksia.

Oulun taidemuseo
Kasarmintie 9, Oulu
ke, to, la, su 10-17; pe 12-19
6/4/3/0 €
Sisäänpääsy Museokortilla

- Porissa

ROGER BALLEN: SHADOW LAND - VARJOJEN MAA. ROGER BALLENIN VALOKUVIA Kuva: ROGER BALLEN.VUOSILTA 1982–2015
17.01.2016 asti

Näyttely on läpileikkaus yhdysvaltalaissyntyisen, sittemmin Etelä-Afrikkaan asettuneen, Roger Ballenin tuotantoon. Dokumentaarisena valokuvaajana aloittanut Ballen on siirtynyt vähitellen luomaan esineistä, ihmisistä, eläimistä ja piirroksista muodostuvia unenomaisia sommitelmia. Hänen kuvissaan esiintyy usein Etelä-Afrikassa yhteiskunnan marginaalissa eläviä köyhiä, vammaisia tai mieleltään häiriintyneitä ihmisiä.

Mukana on kaksi dokumentaarista lyhytelokuvaa, Asylum of the Birds (2014) ja Outland (2015), joissa kuljetaan Ballenin mukana valokuvien kuvauspaikoilla kaupunkien reunamilla ja kuvissa esiintyvien ihmisten parissa. Näyttelyssä nähdään myös Die Antwoord -yhtyeelle thty musiikkivideo I Fink U Freeky (2012).

Viime aikoina Ballen on toteuttanut installaatioitaan myös näyttelyti-loihin ja laajentanut ilmaisuaan liikkuvan kuvan puolelle musiikkivideoon ja lyhytelokuvaan.

FT Anna-Kaisa Rastenbergerin luento Hulluus, joka räjähtää katsojan silmille 28.10. kello 18.30. Ennen luentoa näyttelyesittely kello 18. Vapaa pääsy. Luennossa käsitellään valokuvaaja Roger Ballenin teosten kautta nykyvalokuvataiteeseen liittyviä kysymyksiä.

Porin taidemuseo
Eteläranta, Pori,
ti, to-su kello 11–18, ke 11–20
10/5/2,50€
Sisäänpääsy Museokortilla.

DANIEL & GEO FUCHS: TOYGIANTS
Kuva: DANIEL & GEO FUCHS.17.01.2016 asti

Porin taidemuseon suurnäyttely esittelee taiteilijaduo Daniel & Geo Fuchsin. Daniel Fuchs (s. 1966) ja Geo Fuchs (s. 1969) syntyivät silloisessa Länsi-Saksassa. Vuodesta 1995 lähtien he ovat työstäneet yhdessä käsitteellisiä valokuvataideprojekteja.

TOYGIANTS -näyttelyn jättimäiset valokuvamuotokuvat ja -asetelmat esittelevät fantasia-, action-, ja elokuva-aiheisia figuureita, keräilyhahmoja ja leluja.

DANIEL & GEO FUCHS: FORCES & EXPLOSIONS
Kuva: DANIEL & GEO FUCHS.17.01.2016 asti

Forces and Explosions -sarjan valokuvat tarkastelevat armeijaa ja sotavoimia kulttuurisena ja visuaalisena ilmiönä.

Valokuvat leikittelevät katsojan kyvyllä lukea mediakuvastoja. Ne viittaavat asioihin, jotka ovat meille tuttuja joko ympäröivästä todellisuudesta tai television ja/tai elokuvien maailmasta. Näyttelyn kuvissa toden ja fiktion raja on häilyvä, ja kuvat myös sekoittavat niitä. Sotavoimien pullisteleva mahtipontisuus ja näyttävyys sekä kuvien kiehtovuus yhdistyvät tavalla, joka saattaa esittämänsä kohteet kriittiseen valoon.

Porin taidemuseo
Eteläranta, Pori,
ti, to-su kello 11–18, ke 11–20
10/5/2,50€
Sisäänpääsy Museokortilla.

- Raaseporissa

Tomi Palander: Luonnon lumoissa
Eva Tordera: Nuño

30.11.2015 asti

Fotocentrum Raseborg Valokuvakeskus r.f.
galleriZEBRA
Keskuskatu 90, Karjaa
ti 10-14, ke ja to, pe 10-17, la 12-16

-Savonlinnassa

Koirat kuvissa
10.1.2016 asti

Kuva: Savonlinnan maakuntamuseo.Savonlinnan maakuntamuseon kokoelmista löytyy satoja koiravalokuvia. Koiran, kuten muidenkin liikkuvien kohteiden kuvaamisessa on etenkin valokuvaamisen alkuaikoina riittänyt haastetta. Vanhoja, teknisesti hyvälaatuisia ja ennen kaikkea teräviä koirakuvia onkin museon arkistossa yllättävän vähän. Viime vuosisadan alkupuolella tarkimmat koirakuvat otettiin valokuvausstudiossa, jonne koira pääsi mukaan siinä missä muutkin perheenjäsenet. Näyttelyn vanhimmat otokset kuvattiin savonlinnalaisessa Sihvosen valokuvausstudiossa toista sataa vuotta sitten.

Savonlinnan maakuntamuseo
Riihisaari, Savonlinna
ti-su 10-17
kesä-elokuussa avoinna päivittäin klo 10-17
6/3/0 €
Sisäänpääsy Museokortilla.

-Tampereella

Iiu Susiraja: Liika kiltteys ei kannata
Kuva: Iiu Susiraja29.11.2015 asti

Valokuvakeskus Nykyajan uuden gallerian avaa Iiu Susirajan näyttely Liika kiltteys ei kannata. Esillä on kuvia sarjoista Täydellinen arki (2012-13) ja Hyvä käytös (2008-2010).

Omakuvillaan kansainvälistä kiinnostusta herättänyt Susiraja dokumentoi tunteita. Leikkisän anarkistisesti hän tekee intiimistä julkista, käyttäen itseään ja arkisia esineitä mallinaan.

Iiu Susiraja (s.1975) asuu ja työskentelee Turussa. Hän on opiskellut valokuvausta Turun Taideakatemiassa sekä Paasikivi-opistossa ja tekee parhaillaan maisteriopintoja Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa.

Nykyaika,
Kauppakatu 14, Tampere
ma-pe 12-18, la-su 12-16


Tuula Heikkinen & Aija Lehtonen: Elämää Kuva: Elu trammis -näyttely.ratikoissa - Tallinna Helsinki
4.12.2015 asti

Tuula Heikkinen ja Aija Lehtonen kuvasivat raitiovaunuja ja niissä matkustavia ihmisiä eri vuorokauden aikoina Helsingissä ja Tallinnassa. Valokuvissa tapahtumat esitetään kuten ne kuvaushetkillä olivat.

Näyttelyn ensimmäinen ripustus oli keväällä 2015 Tallinnan Fotomuuseumin galleriassa ja sen jälkeen näyttely nähtiin Helsingissä.

Nyt näyttely on matkannut Tampereelle Galleria Nottbeckiin, jossa on samaan aikaan esillä myös Tampereen raitiotiehankkeen sekä keskustan kehittämisohjelman 2015 – 2030 aineistoa. Kaupunkilaiset voivat kartuttaa tätä näyttelyn osaa omilla valokuvillaan teemalla ”Kaiken maailman ratikat”. Instagramiin avainsanalla #treratikka ladatut kuvat tulevat mukaan näyttelyyn.

näyttelyn nettigalleria

Galleria Nottbeck
Satakunnankatu 18, Tampere
ma-pe 13-18

-Turussa

 

Valokuvakeskus Peri
Itäinen Rantakatu 38, Turku
ti-su 10-18

-Vaasassa

Gunnar Bäckman: Retrofocus
29.11.2015 asti

Kuva: Gunnar Bäckman

Gunnar Bäckman on kuvannut 1940- ja 1950- luvun kameroilla ja etsinyt tietä takaisin vanhempaan valokuvaestetiikkaan.

Galleria Ibis
Kaupungintalo
Senaatink. 1, Vaasa
ke-pe 12-18, la-su 12-16

 

Ismo Hölttö
Kuva: Ismo Hölttö.24.1.2016 asti

Kuntsin modernin taiteen museon vuoden 2015 päänäyttelynä nähdään Ismo Höltön (s. 1940) valokuvanäyttely, joka on lämmin nostalgiamatka jo kadonneeseen Suomeen ja Helsinkiin.

Kultaseppänä toiminut Hölttö osallistui 60-luvulta alkaen aktiivisesti Kameraseuran toimintaan ja valokuvasi kotikaupunkinsa kaduilla Helsingissä aina kun voi. Hän matkasi myös eri puolella Suomea tallentaen sekä syrjäseutujen että muun muassa romanivähemmistön elämää. 1970-luvun alussa Hölttö perusti oman studion, jossa työskenteli kolme vuosikymmentä.

Näyttelyyn valittu kuvasto ajoittuu 1960-luvulle, joka oli Suomessa suurten yhteiskunnalisten muutosten aikaa.

Näyttelyn kuvissa nähdään kiinnostava joukko 1960-luvun suomalaisia ihmisiä, joita Hölttö on ikuistanut suurella lämmöllä ja kunnioituksella.

Näyttelyn on tuottanut Ateneumin taidemuseo / Kansallisgalleria. Näyttelyn kuraattori on Riitta Raatikainen.

Ateneumissa näyttely oli esillä viime keväänä.

Kuntsin modernin taiteen museo
Sisäsatama, Vaasa
ti-su 11-17
7 / 5 / 0 €
Sisäänpääsy Museokortilla.


Suomi puusta- Löytöretki katoaviin maisemiin
Kuva: Juha Seppovaara.14.2.2016 asti

Valokuvaaja ja vapaa kirjoittaja Juhani Seppovaara kierteli vuosina 1993-2000 ympäri Suomea tallentamassa kamerallaan perinteistä puurakennuskulttuuria. Matkoilla kertyneestä materiaalista syntyi nostalginen näyttely katoavasta suomalaisesta maisemasta.

Näyttelyn kuvissa esiintyvät kyläkaupat, kansakoulut ja mummonmökit ovat hiljalleen häviämässä suomalaisesta maisemasta. Autioituneet ja sortuneet rakennukset kielivät elämäntavan muutoksesta, joka johtaa perinteisen rakennuskannan katoamiseen.

Pohjanmaan museo
Museokatu 3, Vaasa
ti-to klo 11-18, pe-su klo 11-16
7/5/0€
Sisäänpääsy Museokortilla.


 

Lähetä näyttelyvinkki:Armi Hölttö(armi.holtto(at)digicamera.net)

Arkisto:
Päättyneet näyttelyt 2015
Päättyneet näyttelyt 2014
Päättyneet näyttelyt 2013
Päättyneet näyttelyt 2012
Päättyneet näyttelyt 2011
Päättyneet näyttelyt 2010
Päättyneet näyttelyt 2009
Päättyneet näyttelyt 2005-2008

 

 

 

 


Hae Google:sta

Uutiset


 

 

Mitä muuta Digicamera.netissä?

Digicamera.net Foorumi
valokuvausfoorumi
kaikille kuvauksesta kiinnostuneille

Uutiset-sivu
Tuoreita valokuvaukseen liittyviä uutisia heti aamusta viikon jokaisena päivänä!
Kilpailut
Meneillään olevia valokuvauskilpailuja

Tapahtumakalenteri etusivulla:
Valokuvaukseen liittyviä ajankohtaisia tapahtumia, tv-ohjelmia, luentoja tms.

E-kortit
Laaja valikoima sähköisiä postikortteja

Linkit
Laaja valokuvausalan linkkilista

Kirjat
Kuvaus- ja kuvankäsittelyoppaita Vinkit-osiossa