Etusivu Foorumi Uutiset Vinkit Galleria Kortit Linkit Info
 

Valokuvanäyttelyitä

Galleria-näyttelyt ovat ilmaisia. Museoihin on pääsymaksu, mutta moniin museoihin on vapaa pääsy tiettynä päivänä ilta-aikaan - tosin erikoisnäyttelyihin joutuu yleensä aina maksamaan.

Paikkakunta: A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Å Ä Ö

- Helsingissä

Perttu Saksa: SILENCE AS A PHRASE
Kuva: Perttu Saksa.1.4.2015 asti

Uudessa näyttelyssään Perttu Saksa kohdistaa katseensa jälleen eläimen osaan kulttuurissamme ja katsoo eläimen kautta ihmistä ja ihmisyyttä. Tällä kertaa vuorossa ovat hevoset. Teoksia visuaalisesti yhdistävänä tekijänä toimii punainen väri.

Saksa on kuvannut hevosia teurastamolla ja todistanut hetkeä, jolloin eläin menettää henkensä ihmisen käsissä ja muuttuu subjektista lihaksi. Kuvissa Saksa on siirtynyt dokumentista kohti fiktiota liittämällä kuolleen eläimen kasvot sen elävään ruumiiseen.

Valokuvaaja ja kuvataiteilija Perttu Saksa (s. 1977) on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta ja on jatko-opiskelija Aalto-yliopistossa. Saksan teoksia on esitetty lukuisissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä.

Helsinki Contemporary
Bulevardi 10, Helsinki
ti, ke, pe 11-17, to 11-18, la ja su 12-16Arno Rautavaaran ANTARCTICA
Kuva: Arno Rautavaara.2.4.2015 asti

Arno Rautavaaran ANTARCTICA-valokuvanäyttelyn kuvat on otettu marraskuussa 2009. Matkan kohteina olivat Falklandin saaret, Etelä-Georgia sekä Antarktiksen niemimaa ja läheiset Etelä-Shetlannin saaret.

Arno Rautavaara (s. 1947) on helsinkiläinen eläkkeellä oleva tietokirjatoimittaja ja luontokuvaaja. än on Suomen luonnonvalokuvaajat ry:n perustaja- ja kunniajäsen. Valokuvataiteen valtionpalkinto hänelle myönnettiin vuonna 1984.

Canon Oy
Menuetto Business Center,
Huopalahdentie 24, Helsinki (sisäänkäynti Ulvilantien puolelta). ma-pe klo 8-17


Leena Saraste
Kuva: Leena Saraste.12.4.2014 asti

Suomen valokuvataiteen museo esittelee suomalaisen valokuvauksen voimanaisen, Leena Sarasteen työn eri puolia muotikuvista aina ulkomaan kuvajournalismiin, kotialbumikuviin ja kirjontatöihin.

Leena Saraste (s. 1942) tunnetaan paitsi valokuvaajana myös tutkijana, valokuvauksen opettajana ja naisvalokuvaajien tienraivaajana. Hänen aloitteestaan syntyi naisvalokuvaajien kiertonäyttely 26-valokuvaajaa vuonna 1984. Sarasteen kirjat Valokuva, pakenevan todellisuuden kuvajainen (1980) ja Valokuva tradition ja toden välissä (1996) ovat suomalaisen valokuvakirjallisuuden perusteoksia. Nämä kirjat ovat edelleen niin ajankohtaisia, että niistä tehtiin vuonna 2010 uudistettu laitos nimellä Valokuva, muisto – viesti – taide. Väitöskirjassaan Valo, muoto vai elämä (2004) Saraste käsittelee perusteellisesti kameraseuratoimintaa sekä ammatin taiteellistumista 1950-luvulla.

Näyttelyssä voi valokuvien katsomisen lisäksi kuunnella paljon matkustaneen Sarasteen värikkäitä kertomuksia viisi vuosikymmentä kestäneen uran varrelta.

Suomen valokuvataiteen museo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.


Poliittisen valokuvan festivaali
Kolmanteen polveen
Kuva: David Magnusson.12.4.2015 asti

Valokuvataiteen museon kevään avaan Poliittisen valokuvan festivaalin (PVF) päänäyttely Kolmanteen polveen.

Näyttely esittelee valokuvasarjat seitsemältä eri puolilla maailmaa asuvalta kuvaajalta, jotka haluavat töillään ottaa kantaa yhteiskunnallisesti tärkeinä pitämiinsä aiheisiin. Aihepiirit vaihtelevat uskonnollisuudesta lasten, naisten ja seksuaalivähemmistöjen asemaan, maahanmuuttoon ja syrjäytymiseen.

Näyttelyn valokuvaajat:

David Magnusson (Ruotsi)
Farzana Wahidy (Afganistan)
Tatjana Vinogradova (Venäjä)
Alex Masi (Italia) sekä
Meeri Koutaniemi, Tuomas Linna ja Sara Hornig (Suomi).

Poliittisen valokuvan festivaaliPoliittisen valokuvan festivaali on uusi kolmivuotinen valokuvatapahtuma, joka on omistettu valokuville ja valokuvaajille, jotka haluavat työllään vaikuttaa maailmaan. Tarkoituksena on voimistaa kantaaottavan valokuvan asemaa ja näkyvyyttä sekä innostaa kokeilemaan kuvan tekemisen erilaisia muotoja ja esitystapoja.

Valokuvataiteen museossa pidettävän ja kaupunkitiloihin leviävän suurnäyttelyn lisäksi Poliittisen valokuvan festivaali tukee siihen osallistuvia valokuvaajia, osallistaa festivaaliyleisöä työpajoissa ja sosiaalisessa mediassa sekä järjestää lukuisia keskustelutapahtumia.

Suomen valokuvataiteen museo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.

Poliittisen valokuvan festivaali
Neljänteen polveen
12.4.2015 asti

Neljänteen polveen on osa Poliittisen valokuvan festivaalia, jonka päänäyttely järjestetään Suomen valokuvataiteen museossa.

Galleria Kontupiste
Kontulan ostari, Keinulaudankuja 4, Helsinki


Veli Granö: Persona
Kuva: Veli Granö.19.4.2015 asti

Taiteilija Veli Granön (s. 1960) näyttely galleria Hippolytessä kertoo meissä kaikissa piilevästä kätketystä ”toisesta”.

Visuaalisen virikkeen näyttelyn kuvayhdistelmille Granö on saanut Ingmar Bergmanin elokuvasta Persona (1966), joka käsittelee valokuvan olemusta ja kahden naisen identiteettien (myös kuvan) sulautumisesta yhdeksi, samaksi henkilöksi.

Näyttelykuvat ovat mustavalkoisia ja ne on valokuvattu käyttäen perinteisiä menetelmiä. Granö on valokuvannut muotokuviaan varten kaksi filminegatiivia samasta henkilöstä ja yhdistänyt ne toisiinsa manuaalisesti veistä ja liimaa käyttäen. Näyttelyssä nähdään myös muita vaurioitetuista negatiiveista syntyneitä uusia kollaasiteoksia.

Valokuvagalleria Hippolyte
Yrjönkatu 8–10 (sisäpiha), Helsinki
ti-pe 12-17, la-su 12-16


Reinterpreting the Frame
26.4.2015 asti

Viisi helsinkiläistä nuoren polven taiteilijaa sukelsi Valokuvataiteen museon kuva-arkistoihin ja tietokantoihin. Syntyi Reinterpreting the Frame -näyttely, jossa kokoelmien valokuvia on käytetty uusien taideteosten materiaalina.

Näyttelyn taiteilijat ovat Liinu Grönlund, Jonna Kina, Tanja Koljonen, Juuso Noronkoski ja Mikko Rikala.

Reinterpreting the Frame on esillä museon uudessa Kuvakulma-näyttelytilassa. Kuvakulma sijaitsee pysyvästi museon suuren näyttelytilan oikeassa etukulmassa.

Suomen valokuvataiteen museo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.


Heikki Kaski: Tranquillity
Kuva: Heikki Kaski.17.5.2015 asti

Heikki Kaski on kuvannut Tranquillity-nimisessä pikkukaupungissa Kalifornian osavaltiossa. Dokumentaarisesta kuvakielestä huolimatta Kaski haluaa korostaa valokuvasarjan subjektiivista luonnetta. Valokuvasarja ei vie matkalle oikeaan paikkaan, vaan Kasken tapaan katsoa tuota paikkaa.

Englanninkielinen sana tranquillity tarkoittaa rauhallisuutta ja tyyneyttä. Samaa tyyneyttä on myös Kasken ottamissa kuvissa.

Suomen valokuvataiteen museo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
ti-su klo 11-18, ke 11-20
8 / 5 €, alle 18-vuotiaat ja Prosessin näyttelyt vapaa pääsy.


Robert Mapplethorpe
Kuva: Robert Mapplethorpe13.9.2015 asti

Kiasma on avannut ovensa puoli vuotta kestäneen remontin jälkeen. Avausnäyttelynä nähdään yhdysvaltalaisen Robert Mapplethorpen (1946–1989) valokuvanäyttely.

Retrospektiivi tarjoaa laajan katsauksen taiteilijan uran merkittävimpiin vaiheisiin 1970-luvun Polaroid-kuvista 1980-luvun lopun muotokuviin.

Mapplethorpen valokuvissa kohtaavat kauneus, erotiikka, tuska, nautinto ja kuolema. Mapplethorpe kuvasi myös kuuluisia ystäviään, kuten Patti Smithia , Andy Warholia ja Richard Gereä.

Esillä on kaikkiaan noin 250 teosta.

Nykytaiteen museo Kiasma
Mannerheiminaukio 2 , Helsinki
ti 10-17, ke-pe 10-20.30, la 10-18, su 10-17
12 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.
Museoon vapaa pääsy aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina.

-Hämeenlinnassa

Sibelius valokuvassa
Kuva: Jean Sibeliuksen muotokuva. Kuva Yousuf Karsh, reprokuva Taneli Eskola.13.12.2015 asti

Sibeliuksen syntymäkodin pienoisnäyttely esittelee valokuvatun Sibeliuksen. Näyttelyssä on esillä joitain perhekuvia pääpainon ollessa taiteilijamuotokuvissa.

Näyttelyssä valokuvia avataan päiväkirjamerkinnöin, kirjesitaatein ja liittämällä yksittäisiä otoksia valokuvauksen yleisempään historiaan.

Näyttelyn on kuratoinut valokuvataitelija Taneli Eskola.

Kuva: Yousuf Karsh.

Sibeliuksen syntymäkoti
Hallituskatu 11, Hämeenlinna
ma-su 12-16
2.5. - 31.8. ma-su klo 10-16
5/4/2€

-Jyväskylässä

Jaakko Heikkilä: Jeesus seisoo Ruottin puolela
Kuva: Jaakko Heikkilä.5.4.2015 asti

Jaakko Heikkilä (s. 1956) on jo pitkään kuvannut erityisesti valtakulttuurien keskellä asuvien kulttuuristen vähemmistöjen elämää. Näihin teemoihin hänet johdatti 90-luvulla Ruotsin puoleisen Tornionlaakson meänkielisen vähemmistön kuvaaminen. Keskeisimpiin kuvasarjoihin 2000-luvulla kuuluu armenialaisten kohtaloa käsittelevä kuvasarja Unspoken destinies. Lisäksi hän on kuvannut mm. valakkeja, pomoreita, Harlemin mustaa väestöä ja Venetsian aatelisia, joiden tarinoita hän on kuunnellut ja kirjannut.

Galleria Ratamon näyttelyn pienemmän huoneen kuvat kantavat näyttelyn nimeä: Jeesus seisoo Ruottin puolela. Kuvat ovat kotoa Tornionlaaksosta. Isommassa huoneessa on pieni kooste eri teemoista ympäri maailmaa.

Galleria Ratamo
Veturitallinkatu 6, Jyväskylä
ti-su klo 11-18

-Kangasalla

Kristoffer Albrecht: Asetelmakuvia
Kuva: Kristoffer Albrecht.28.4.2015 asti

Kaikille avoimet avajaiset keskiviikkona 1.huhtikuuta 17.30–19. Taiteilija paikalla.

Kristoffer Albrechtin taidokkaat mustavalkoiset asetelmakuvat ovat tutkielmia valosta ja varjosta. Taiteilijana hän etsii ajatonta, intiimiä ja yksinkertaista ilmaisua. Riippuvia asetelmia -sarja on espanjalaisen manierismia edustaneen maalarin Juan Sanchez Cotánin (1560–1627) asetelmien innoittama.

Valokuvataiteilija, taiteen tohtori Kristoffer Albrecht (s. 1961) asuu ja työskentelee Inkoossa.

Näyttelyn tuottaa Valokuvakeskus Nykyaika.

Kangasala-talo,
Kuohunharjuntie 6, Kangasala
ti-to klo 11-19, pe-la 11-17

-Kotkassa

 

Kotkan valokuvakeskus
Vuorelankulma 2, Kotka
ti-pe 12-18, la-su 12-16

-Kuopiossa

SPEDE PASANEN 85 VUOTTA
3.5.2015 asti

SPEDE PASANEN 85 VUOTTA -näyttely

Pertti "Spede" Pasanen (10.4. 1930 – 7.9.2001) nauratti Suomen kansaa puolen vuosisadan ajan. Koomikossa oli kuitenkin myös monta muuta puolta. Hän oli keksijä, käsikirjoittaja, elokuvatuottaja, liikemies tai pelimies ja urheilijaluonne. Halutessaan hän olisi luonut maineikkaan uran piirtäjänä ja mainosmiehenä.

Kuopiossa syntynyt Spede oli aikansa tunnetuin savolainen, joka varjeli tiukasti yksityisyyttään. VB-keskukseen 85-vuotispäivän muistoksi koottu näyttely kertoo kuvin ja sanoin nuoruuden vuosista, jolloin Spede oli vielä tuttujen kesken Pete.

Muistonäyttelyn on koonnut Minna Sunnari apunaan Speden sisar Virpi Torri.

AETOJA IMMEISIÄ - Kuopion tori lehtikuvissa
3.5.2015 asti

AETOJA IMMEISIÄ - Kuopion tori lehtikuvissa

Menneiden vuosikymmenten Kuopion tori esittäytyy Savon Sanomien lehtikuvaajien kuvissa Aetoja immeisiä -näyttelyssä VB-valokuvakeskuksen Ateljeetilassa.

VB-valokuvakeskus
Kuninkaankatu 14-16, Kuopio
ke 11-19, to ja pe 11-17, la-su 11-15
7/6€


Maria Pirilä: CARRIED BY LIGHT
25.4.2015 asti

Kuva: Marja Pirilä.

Carried by light on läpileikkaus Pirilän laajasta tuotannosta liki 30 vuoden ajalta. Kokonaisuus rakentuu sekä valokuvista että kolmiulotteisista camera obscura -teoksista, jotka hän on toteuttanut yhdessä Petri Nuutisen kanssa.

Marja Pirilä on jo pitkää työskennellyt siten, että hän muuttaa erilaisia sisätiloja camera obscuroiksi, jolloin ulkopuolinen maisema on mahdollista yhdistää sisätilaan. Sen jälkeen Pirilä kuvaa näkymän tavallisella kameralla. Lopputuloksena on valontäyteisiä, runollisen kauniita, unenomaisia kuvia.

Näyttelyyn liittyy myös Pirilän retrospektiivinen valokuvakirja Carried by Light, jonka on kustantanut Musta Taide.

Näyttely oli ensimmäisen kerran esillä viime kesänä TR1 Taidehallissa Tampereella ja Kuopion jälkeen se nähdään Rovaniemen taidemuseossa.

Marja Pirilä (s. 1957) valmistui vuonna 1986 sekä valokuvaajaksi Taideteollisesta korkeakoulusta että filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Pirilälle myönnettiin valokuvataiteen valtionpalkinto vuonna 2000.

Kuopion taidemuseo
Kauppakatu 35, Kuopio
ti-la 10-17
6/4/0€


Mauri Leivo: Kuikka - Veden lintu
Kuva: Mauri Leivo.9.5.2015 asti

Mauri Leivon luontokuvat ovat värimaailman ja yksityiskohtien suhteen pelkistettyjä, sisällöltään usein vain viitteellisiä. Kuvissa on maalauksellisuutta, runollisuutta ja arvoituksellisuutta.

Kuikalle vesi on kaikki kaikessa ja vesi onkin olennainen tekijä näyttelyn kuvissa. Vesi rakentaa alati muuntelevat kehykset kuikalle uida, sukeltaa, ruokailla, levätä.

Kuopion museo
Kauppakatu 23, Kuopio
ti-la 10-17
8/5/0 €, alle 18-vuotiaat maksutta Vuosilippu 32 € Kuopion museolla, Kuopion korttelimuseolla ja Kuopion taidemuseolla on yhteislippu, 14 €.

-Lapualla

Jukka Kontkanen: Veeran toinen elämä
Kuva: Jukka Kontkanen.2.4.2015 asti

Lapualaisen Jukka Kontkasen valokuvissa esiintyy Pössö ”Jukka Kontkanen itse” sekä mallinukke Veera. Aluksi Mallinukke oli studiovalaistuksen opettelemista varten, mutta pikku hiljaa Veera-nukke siirtyi lavastettuihin kuviin.

Pohjanmaan valokuvakeskus
Vanhan Paukun Kulttuurikeskus, Lapua
ma-pe 11-19, la-su 11-15

 

-Oulussa

 

Pohjoinen valokuvakeskus
Hallituskatu 7, Oulu
avoinna joka päivä klo 10-20

- Raaseporissa

 

Fotocentrum Raseborg Valokuvakeskus r.f.
galleriZEBRA
Keskuskatu 90, Karjaa
ti 10-14, ke ja to, pe 10-17, la 12-16

-Salossa

Nick Brandt, On This Earth, A Shadow Falls
Kuva: Nick Brandt.17.5.2015 asti

Kansainvälisesti arvostetun valokuvaajan Nick Brandtin (s.1966 Lontoo) valokuvanäyttely On This Earth, A Shadow Falls ylistää Afrikan uhattua ja ainutlaatuista villieläinluontoa.

Näyttelyn on tuottanut ruotsalainen Fotografiska Museet. Se järjesti Nick Brandtin laajan yksityisnäyttelyn jo vuonna 2011 ja siitä muodostui Fotografiskan historian menestynein näyttely. Suomessa Nick Brandtin valokuvia ei ole ennen ollut esillä näyttelynä. Nyt Salon taidemuseossa on mahdollisuus nähdä runsaat 60 suurikokoista mustavalkokuvaa.

Mats Andersson, Intimations - Vihjauksia
Kuva: Mats Andersson.17.5.2015 asti

Samaan aikaan Brandtin näyttelyn kanssa Salon taidemuseon tornissa on esillä ruotsalaisen luontokuvaajan, Mats Anderssonin (s. 1966) valokuvia.

Perinteisen luontokuvan sijasta Andersson esittää kohteensa pelkkinä aavistuksina ja vihjauksina metsän olemuksesta ja eläimistä.

Andersson kuvaa useimmiten hämärän aikaan pitkällä suljinajalla vangiten eläimet ja luonnon liikkeessä, epätarkasti ja viitteellisesti.

Salon taidemuseo
Veturitalli Mariankatu 14, Salo
ti-pe 10-18, la ja su 11-17
5 €/3 €

-Seinäjoella

Kalervo Puskala: Kasvot kertovat
Kuva: Kalervo Puskala.19.4.2015 asti

Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseon Kivinavetassa on esillä jurvalaisen valokuvaajamestari Kalervo Puskalan muotokuvia seitsemältä vuosikymmeneltä. Osa kuvista on esillä ensimmäistä kertaa.

Edelleen työskentelevä Puskala valmistaa kuvansa alusta loppuun perinteiseen tapaan - kuvaten filmille ja vedostaen kuvat pimiössä.

Puskala on voittanut muotokuvillaan lukuisia palkintoja ja tunnustuksia sekä Suomessa että ulkomailla, mm. arvostetun The Royal Photographic Society´n myöntämän kansainvälisen ARPS-arvon sekä kaksi kertaa valokuvataiteen valtionpalkinnon. Hänelle on myönnetty valtion taiteilijaeläke vuonna 1995.

Kuvassa Lady Ostapeck.

Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo
Kivinavetta, Törnäväntie 23, Seinäjoki.
Ke 12-18, to, pe, su 12-16. Pääsymaksu 4/2 €.

-Turussa

Laura Nissinen / Aleatory Variable
Kuva: Laura Nissinen.12.4.2015 asti

Laura Nissisen (s. 1975) valokuvanäyttelyn Aleatory Variable tarkoituksena on kyseenalaistaa valokuvan määritelmää ja sen totuttuja esitystapoja.

Näyttelyssä olevia kuvia on työstetty muun muassa polttamalla ja leikkaamalla negatiivia. Kuvien tekoprosessissa on käytetty pääsääntöisesti kierrätettyä filmimateriaalia.

Teoksiin on vaikuttanut ranskalaisen fenomenologin Jean-Luc Nancyn ajattelu, jonka mukaan valokuvalla on paitsi nähtävissä myös kosketeltavissa oleva iho. Kuvien nimet ja niiden toteutustapa viittaavat lisäksi taiteilijoihin, joiden teoksista Nissinen on löytänyt innoitusta, kuten Laila Pulliseen ja Lucio Fontanaan.

Näyttely on osa Nissisen Aalto-yliopiston valokuvataiteen osastolle tekeillä olevaa väitöskirjaa "Abstraktio suomalaisessa valokuvataiteessa”.

Valokuvakeskus Peri
Itäinen Rantakatu 38, Turku
ti-su 10-18

-Vaasassa

Esa Luoto: Aavistusia paratiisista
Kuva: Esa Luoto.12.4.2015 asti

Aavistuksia paratiisista on eräänlainen mentaalinen matka, jossa esitellään erilaista Vaasaa ja sieltä löytyvää estetiikkaa. Samalla on myös tarkoitus pohtia ’paratiisin’ erilaisia merkityksiä itse kullekin.

Galleria Ibis
Kaupungintalo
Senaatink. 1, Vaasa
ke-pe 12-18, la-su 12-17


Teemu Mäki: Kuka sinä olet?
Kuva: Teemu Mäki24.5.2015 asti

Teemu Mäen laaja yksityisnäyttely Kuka sinä olet? pureutuu seksuaali-identiteetteihin ja kulttuurisiin rooleihin. Näyttely koostuu mittavista valokuvasarjoista Miten olla mies tai nainen? ja Ole vihollisesi, täydennettynä videoteoksilla.

Valokuvasarja Miten olla mies tai nainen? tutkii yksilön kamppailua kulttuurin tuottamien sukupuoliroolien paineessa. Kuvasarjan toinen pääteema on kuolevaisuus. Mäki on tehnyt sarjaa vuodesta 2003 lähtien ja muotokuvannut sitä varten tähän mennessä kuutisenkymmentä eri-ikäistä miestä, naista, vanhusta ja lasta.

Ole vihollisesi -sarja on syntynyt Teemu Mäen ja Arja Elovirran järjestämissä valokuvatyöpajoissa, joissa lapset ja nuoret tekivät kolmiosaisia omakuvia. Roolileikin varjolla kuvien tekijät saivat mahdollisuuden olla tavallista rehellisempiä ja uskaliaampia. Kolmiosaisissa omakuvatriptyykeissä tekijän ihanneminä on aina vasemmalla, arkiminä keskellä ja painajaisminä (tai vihollinen tai inhokki) oikealla.

Näyttelyn aikana Vaasassa järjestetään myös uusi Be Your Enemy -työpaja, jossa syntyvät teokset ovat esillä Vaasan Taidehallissa 21.3.-12.4.2015.

Teemu Mäki (s. 1967 Lapualla) on taiteilija, ohjaaja, kirjailija ja tutkija, joka väitteli kuvataiteen tohtoriksi 2005.

Kuntsin modernin taiteen museo
Sisäsatama, Vaasa
ti-su 11-17
5/3/0 € Perjantaisin vapaa pääsy.


 

Lähetä näyttelyvinkki:Armi Hölttö(armi.holtto(at)digicamera.net)

Arkisto:
Päättyneet näyttelyt 2015
Päättyneet näyttelyt 2014
Päättyneet näyttelyt 2013
Päättyneet näyttelyt 2012
Päättyneet näyttelyt 2011
Päättyneet näyttelyt 2010
Päättyneet näyttelyt 2009
Päättyneet näyttelyt 2005-2008

 

 

 

 


Hae Google:sta

Uutiset


 

 

Mitä muuta Digicamera.netissä?

Digicamera.net Foorumi
valokuvausfoorumi
kaikille kuvauksesta kiinnostuneille

Uutiset-sivu
Tuoreita valokuvaukseen liittyviä uutisia heti aamusta viikon jokaisena päivänä!
Kilpailut
Meneillään olevia valokuvauskilpailuja

Tapahtumakalenteri etusivulla:
Valokuvaukseen liittyviä ajankohtaisia tapahtumia, tv-ohjelmia, luentoja tms.

E-kortit
Laaja valikoima sähköisiä postikortteja

Linkit
Laaja valokuvausalan linkkilista

Kirjat
Kuvaus- ja kuvankäsittelyoppaita Vinkit-osiossa