Tuomiokirkko

Esittele omia kuviasi! Anna palautetta muiden kuvista!
Matti_JH
Viestit: 12070
Liittynyt: Tammi 25, 2008 19 : 09
Viesti:

Tuomiokirkko

Viesti Kirjoittaja Matti_JH »

Vein lauantaina lapsen Turkuun synttäreille. Käsillä oli puolitoista tuntia vapaa-aikaa kaupungilla. Mitä tekisi?
Kävellessäni kirkon ohi huomasin, että sieltä tuli ihmisiä. Se on auki. No, käydään siellä. Vaikka Turun seudulla olenkin asunut jo yli vuosikymmenen, en ole tuomiokirkossa käynyt kuin pari kertaa joululauluja kuuntelemassa.
Astuin sisään. Täydellinen hiljaisuus. Salissa istui kaksi ihmistä. Muuten kirkko oli täysin tyhjä. Sitten, urut alkoivat soimaan. Vietin tunnin kirkossa vain ihmetellen.


Kuva



Kuva



Kuva




Kuva



Kuva




Kuva


Kuva



Kuva
Cloudcity. Uuden ajan pilvipalvelu.
©pjm
Viestit: 6017
Liittynyt: Huhti 30, 2015 10 : 08

Viesti Kirjoittaja ©pjm »

Hyvä sarja kauniista kirkosta.
Hiljentymisen paikka...
Ohiampuja
Viestit: 458
Liittynyt: Tammi 04, 2005 11 : 13
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Ohiampuja »

Hieno kirkko ja hienoja kuvia !
Nikonien kanniskelua metsässä vuodesta -91 lähtien.
niffe
Viestit: 2158
Liittynyt: Marras 11, 2012 21 : 56

Viesti Kirjoittaja niffe »

Olet säilyttänyt valaistustunnelman aika hyvin, mutta olisin vähän odottanut sinulta huolitellumpaa jälkikäsittelyä rajujen optisten vääristymien suhteen. Kuvasi ovat yleensä niin huoliteltuja - lähes täydellisiä! ;)
spege
Viestit: 11300
Liittynyt: Loka 07, 2003 9 : 18
Paikkakunta: Suur-Sawo

Re: Tuomiokirkko

Viesti Kirjoittaja spege »

Hel_NiS kirjoitti:Vein lauantaina lapsen Turkuun synttäreille. Käsillä oli puolitoista tuntia vapaa-aikaa kaupungilla. Mitä tekisi?
Hemmetti soikoon Heli, ei kunnon nikonisti mene Turkuun päästyään minnekään kirkkoon! Siellä kun on paljon pyhempi paikka nikonistille, Rajala Pro Shop. Olisit mennyt käyttämään lastasi siellä, jotta jo pienestä pitäen pääsisi sisälle valokuvauksen ihmeelliseen maailmaan. Puolessatoista tunnissa olisit hyvin ehtinyt esitellä lapsellesi Rahalassa kaikki vitriineissä, spottivalojen loisteessa seisovat Nikonin kamerarungot ja objektiivit ja kertoa niiden tekniset tiedot. Nikonin kameralaitteita katsellessanne olisit voinut iskostaa lapsesi mieleen tietysti myös sitä, että sitten isona ei vilkuilla muita kameramerkkejä!
* Suur-Sawon valtakunnan ja DC.net kansan valokuvamarsalkka *
Matti_JH
Viestit: 12070
Liittynyt: Tammi 25, 2008 19 : 09
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Matti_JH »

niffe kirjoitti:Olet säilyttänyt valaistustunnelman aika hyvin, mutta olisin vähän odottanut sinulta huolitellumpaa jälkikäsittelyä rajujen optisten vääristymien suhteen. Kuvasi ovat yleensä niin huoliteltuja - lähes täydellisiä! ;)

:D Kiitos.
Vääristymiä en ole korjannut kuin panoraamoista, ikinä. Toisaalta, voin olla puusilmä, mutta onko noissa sitten sanottavasti vääristymiä pl. perspektiivi. Lähes täydellisiä? No jaa-a, aika kaukana mielestäni, mutta kiitos :)

Spege, en tiedä onko minussa jotakin vikaa vai olenko kokenut parantumisen, mutta en ole saanut vuosiin mistään kameralaitteesta kiksejä. Ei voisi vähempää kiinnostaa mennä toljottamaan tunniksi vitriineitä.

Ja muksuilla on olympuksen pokkari :D
Vastaa Viestiin