Mikä kamerajalusta Sony RX10 III kameralle

Voit vapaasti kysyä jopa vähän tyhmiäkin.
tch275
Viestit: 1
Liittynyt: Joulu 18, 2016 12 : 44

Mikä kamerajalusta Sony RX10 III kameralle

Viesti Kirjoittaja tch275 »

Terve. Olen hankkimassa ensimmäistä jalustaani. Haluaisin kommentteja/suosituksia jalustasta sekä siihen sopivasta kamera/videopäästä. Kameran käyttö on videopainotteista mutta myös still kuville tulisi jalustan sopia. En joudu raahaamaan jalustaa pitkiä matkoja luonnossa, joten paino ei ole kovin kriittinen. Korkeutta tulisi olla sen verran ettei 182 senttisen kuvaajan tarvi kyyristellä turhaan. Hintaluokka max 500€ joko uutena tai käytettynä. Ja siis otsikossa mainittua kameraa varten.
Cloudcity. Uuden ajan pilvipalvelu.
jopisalo
Viestit: 938
Liittynyt: Joulu 02, 2016 17 : 04

Viesti Kirjoittaja jopisalo »

tervehdys ja tervetuloa, eka viestisi?
Luin tuossa juuri ursan kirja- ym esitettä. Siellä näkyy olevan "FOTOMATE VT-680-222R" niminen jalausta videopäällä hiukan yli tai alle 300 eur, riippuen onko ursan jäsen vai ei. Jalustassa on tuplaputket, jonka perusteella voi odottaa perusjalustaa parempaa kiertojäykkyyttä. Omaa kokemusta tästä ei ole, Tähdet avaruus lehdessä 2/16 esittely. (ja ainainen varaus, saman porukan lehti...)
Siis : ursa.fi/kiikarit ja jalustat. Yleisesti ottaen ursa pyrkii ottamaan myyntiin kelpo tavaraa -harrastajia palveleva yhdistys
Vastaa Viestiin