Objektiivi sekä tärinät ja kolinat

Mikä tahansa kuvaukseen liittyvä, häät, koulukuvaukset, tekijänoikeudet, kuvaajan/kuvattavan oikeudet jne. jne.
poy
Viestit: 382
Liittynyt: Elo 01, 2003 9 : 38
Paikkakunta: Oulu

Objektiivi sekä tärinät ja kolinat

Viesti Kirjoittaja poy »

Tuli tuossa ostettua käytettynä Canoniin teleobjektiivi. Kävi mielessä että voisi laittaa johonkin reppuun ja lähteä maastopyörällä kuvailemaan luontoa. Miten tuollainen objektiivi kestää tärinöitä, kun ideana oli enimmäkseen kulkea metsäautoteillä ja poluilla pyöräillen? Kovin kovaa ei kuitenkaan ole tarkoitus pyöräillä. Löytyy multa joku vanha kamera reppukin, mutta taas jos jotain evästä tai muuta haluaa mukaan ottaa, niin ne ei sinne varmaan mahdu.
Cloudcity. Uuden ajan pilvipalvelu.
Jappee
Viestit: 2252
Liittynyt: Heinä 07, 2009 13 : 19

Viesti Kirjoittaja Jappee »

Ei se reppu selässäsi kauheasti tärise. Tavaratelineellä tavara saa pyörän tärinät varsinkin jos fillarissa ei ole takajoustoa. Kuskin jalat ja ruho vaimentaa tärinät melkein kokonaan eli reppu ei enää kauheasti vapise ajossa.

Objektiivi vain johonkin pussiin/koteloon ja vaatteiden sekaan reppuun, niin mitään ongelmia ei ole. Itse olen kuljetellut vakaajattomia ja vakaajallisia objektiiveja fillarilla repussa ja ei noihin ole tullut mitään vikoja.

Virta pois kamerasta kun se on repussa, niin mahdollisten laukaisunapin vahinkopainausten(=joku esine repussa painaa laukaisunappia) vuoksi vakaaja/tarkennus ei lähde itsestään käyntiin.
Vastaa Viestiin