Mokat

Pipoa voi löysätä, mutta aiheen tulee liittyä jotenkin valokuvaukseen.
kapama-7
Viestit: 4538
Liittynyt: Marras 12, 2004 19 : 48

Viesti Kirjoittaja kapama-7 »

Olin kuvaamassa palkilla Seinäjoen Aalto-kohteita. Iltapäivän lopulla täyttyivät kasetit, ja piti mennä lataamaan uutta filmiä niihin. Kunnantalololta löytyi vessa, joka oli tarpeeksi pimeä. Istuin lattialla ja olin saanut kasetit auki ja filmit ulos ja etsiskelin sitä valottumattomien filmien laatikkoa, jolloin käsivarsi osui bideesuihkun hanaan ja vesi alkoi suihkuta paineella. Kesti hetken jos toisenkin, ennen kuin sain pimeässä veden tulon loppumaan. Lattia lillu vedessä, perse märkä ja kuvatut filmit pilalla. Hotelliin sitten kuivaamaan kasetteja.

Toinen vesivahinko sattui Rovaniemellä. Olin kuvannut iltapäivällä diaa Noblex-panoraamakameralla. Muutama ruutu oli vielä ottamatta joten jäi rulla kameran sisään. Tarkoitus oli jatkaa seuraavana päivänä ja jätin kameran taidemuseon toimiston tuolille, sellaiselle mukavan pehmeälle, jossa istuimessa oli monttu. Aamulla jatkamaan kuvauksia. Oli vesijohto pamahtanut katossa ja ruikkinut vedet suoraan tuolille, jossa kamera lillui vesilätäkössä. Filmi märkä ja kasetissa jumissa. Kamera muovipussiin ja postissa Fototeknisille. Pari viikkoa meni ja kamera palautui Saksasta tehtaalta uuden veroisena.

Kapa
Cloudcity. Uuden ajan pilvipalvelu.
rolsen
Viestit: 1438
Liittynyt: Huhti 18, 2012 9 : 37

Viesti Kirjoittaja rolsen »

JarzaS kirjoitti:Repun vetskari on kai yksi klassikko. Olin hiljattain ostanut sellasen repun missä selkää vasten on läppäritasku. Kotoa lähtiessä vilkaisin vielä etä olihan tietokone sammunut, ja sitten keksin tarkistella avaimia. Kun avaimet oli taskussa heilautin repun reippaalla liikeradalla olkapäälle jolloin läppäri jatkoi liikeradan suuntaisesti kiertoradalle joka kuitenkin päättyi betoniselle rapulle. Ainoa vaurio oli kulmasta irronnut muovinpala.
Jep...been there. Tuhosin pränikän Vaion tuolleen työkeikalla.
Vastaa Viestiin